Δύσκολες ώρες για τον Τρύφωνα Σαμαρά [φωτο,video]

Ποιες οι δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο Τρύφωνας Σαμαράς; Ποιο κοντινό του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή;

Δύσκολες ώρες περνά ο Τρύφωνας Σαμαράς, μετά την απώλεια της αγαπημένης του φίλης, Μαργαρίτας, η οποία έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από την επάρατη νόσο.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς γνώρισε την Μαργαρίτα πριν από επτά χρόνια στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η μητέρα του, δίνοντας τη δική της μάχη με την ίδια ασθένεια. Ο Τρύφωνας Σαμαράς και το18χρονο, τότε, κορίτσι, το οποίο νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι, ήρθαν αμέσως κοντά. Σύντομα οι δυο τους έγιναν στενοί φίλοι. “Δεν τον θεωρώ αδελφό μου, αλλά άγγελό μου”, υποστήριζε η ίδια.

Η Μαργαρίτα έδινε όλο αυτό το διάστημα το δικό της αγώνα στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”. Έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο αλλά προσπαθούσε να δίνει κουράγιο στους οικείους της και στον καλό της φίλο Τρύφωνα Σαμαρά. Ο ίδιος είχε κάνει τάμα προκειμένου να δει την Μαργαρίτα να γίνεται καλά, μιλούσε στους γιατρούς και είχε αναλάβει τα νοσήλιά της.

Το 2010 και ενώ η Μαργαρίτα είχε ξεπεράσει τότε την ασθένεια, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον Τρύφωνα Σαμαρά, του έστειλε μέσω της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου ένα ευχαριστήριο «Πάμε Πακέτο», που συγκίνησε τους πάντες και πιο πολύ τον ίδιο.

Δυστυχώς την Τρίτη το βράδυ η Μαργαρίτα έπεσε σε κώμα. Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν συνεχώς μαζί της, όμως το θαύμα στο οποίο ήλπιζαν όλοι δεν έγινε. Η 25χρονη Μαργαρίτα έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια της αλλά και στον Τρύφωνα Σαμαρά που μέχρι την τελευταία στιγμή κρατούσε την ελπίδα ζωντανή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το πάμε πακέτο με τον Τρύφωνα Σαμαρά:

Διαβάστε ποια είναι η κατάσταση της Νανάς Καραγιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.