#

Σύρραξη Υδραίων-Οικονομικών αστυνομικών. Άγρια επεισόδια

Δείτε το βίντεο με τα πρωτοφανή επεισόδια ανάμεσα σε κατοίκους και στο ΣΔΟΕ στην Ύδρα. Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια;

Απίστευτες σκηνές φοροδιαφυγής στην Ύδρα. Άνδρες του ΣΔΟΕ συνέλαβαν γνωστή επιχειρηματία – ιδιοκτήτρια εστιατορίου του νησιού, που δεν έκοβε αποδείξεις. Με “δελφίνι” έστειλαν ΜΑΤ στο νησί, που προχώρησαν ακόμη και σε χρήση χημικών! Όλα αυτά εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής κίνησης.

Όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ πραγματοποίησε χθες, Παρασκευή, αιφνιδιαστικό έλεγχο σε εστιατόριο που δεν είχε κόψει καμία απόδειξη!

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ συνέλαβαν την 60χρονη γυναίκα. Κι από εκεί η κατάσταση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή. Η 60χρονη εξαιτίας της έντασης και της ψυχολογικής πίεσης λιποθύμησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ την θέση της ενώπιον της δικαιοσύνης έλαβε ο γιος της.

Μέσα σε λίγη ώρα πλήθος κατοίκων συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα Ύδρας αντιδρώντας στη σύλληψη και το γεγονός πως η παραμονή στο κρατητήριο θα διαρκούσε όλο το Σαββατοκύριακο αφού η σύλληψη έγινε ημέρα Παρασκευή.

Το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού τελούσε υπό ολονύχτια πολιορκία, εγκλωβίζοντας το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ! Σύμφωνα μάλιστα με το Mega οι αγανακτισμένοι κάτοικοι έκοψαν το ρεύμα και το νερό κρατώντας κυριολεκτικά ομήρους τους αστυνομικούς και τους Ράμπο του ΣΔΟΕ.

Όταν το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επιχείρησε να προσεγγίσει το λιμάνι προκειμένου να επιβιβαστεί στο Flying Cat 1 με το οποίο θα επέστρεφε στον Πειραιά μαζί με το συλληφθέντα επιχειρηματία, οι κάτοικοι προπηλάκισαν ακόμη και το πλήρωμα του πλοίου.

Με σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στο νησι προκειμένου να καταστείλει κάθε πιθανό επεισόδιο και να οδηγήσουν τον νεαρό κρατούμενο στην Αθήνα όπου την Δευτέρα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Επεισόδια και διαπληκτισμοί δεν έλειψαν ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση
χημικών.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια ΣΔΟΕ-κατοίκων στην Ύδρα:

Διαβάστε γιατί έγιναν επεισόδια στο Αγρίνιο με τον Μπαρμπαρούση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!