Το ζευγαράκι της Αγ. Παρασκευής… Μπακογιάννη-Παπαδόπουλος

Τι είπε ο Φώτης Κουβέλης για το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής Αλεξία Μπακογιάννη-Ανδρέα Παπαδόπουλο; Τι συμβούλευσε τον εκπρόσωπο του για την κόρη της Ντόρας;

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και η Αλεξία Μπακογιάννη περνάνε πολύ τον καιρό τους στο εστιατόριο πίσω από το πάρκο Ελευθερίας. Είναι ένα μέρος στο οποίο πάνε λίγοι και καλοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού πιουν 2-3 ποτηράκια αρχίζουν τα σαχλαμαρίσματα. Διαχύσεις στο γκαζόν του πάρκου, αγκαλίτσες μέχρι αργά και όταν είναι να πάνε σπίτι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επιβιβάζει στο μαύρο Suzuki Swift την καλή του Αλεξία Μπακογιάννη και φεύγουν.

Το «Αλεξάκι» (έτσι αποκαλεί ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ την αγαπημένη του) είναι πανευτυχές και όσοι την γνωρίζουν καλά ισχυρίζονται πως “αυτή η σχέση θα έχει συνέχεια…”

Ο Φώτης Κουβέλης όμως τα “έχει πάρει κρανίο” με τις «αγάπες» του εκπρόσωπου του Ανδρέα Παπαδόπουλου με την κόρη της Ντόρας, Αλεξία Μπακογιάννη, και σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και καιρό τον είχε φωνάξει στο γραφείο του και του μίλησε ιδιαιτέρως για το ζήτημα αυτό. Δηλαδή για τη σχέση του με την Αλεξία Μπακογιάννη και τις μεγάλες διαστάσεις που έχει πάρει στα ΜΜΕ.

Ο Φώτης Κουβέλης, για όσους γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα, παίζει εδώ και χρόνια το ρόλο του πνευματικού πατέρα στον Ανδρέα Παπαδόπουλου, τον πιστεύει πολύ και τον συμβουλεύει αλλά έπρεπε να βάλει φρένο σε όλη αυτή τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του δεύτερου.

Οι συστάσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ ήταν καίριες, σοβαρές και μετρημένες προς το νεαρό και εκείνος υποσχέθηκε να «κόψει» τις δημόσιες εμφανίσεις. Πάντως, ο πρόεδρος τον ρώτησε και αν το πάει για σοβαρά για να εισπράξει την θετική απάντηση του «μικρού».

Αλεξία Μπακογιάννη-Ανδρέας Παπαδόπουλος προχωρούν λοιπόν ακάθεκτοι, το μέλλον φαίνεται λαμπρό!

Διαβάστε τους προηγούμενος καυτούς και… διακομματικούς έρωτες της Αλεξίας Μπακογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.