Alpha Bank: σε απίστευτα αδιέξοδα λόγω της..

Τι αναφέρουν οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας;

«Είναι καιρός να κατανοήσουμε τα απίστευτα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει τη χώρα η μονιμότητα των υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα», αναφέρουν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank [ACBr.AT] , στο τελευταίο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας.

Σημειώνουν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank ακόμη ότι «είναι πλέον προφανές ότι δεν μπορεί να υπάρξει διοικητική μεταρρύθμιση με αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα χωρίς να μειωθεί το μέγεθος του δημόσιου τομέα έτσι, ώστε να γίνουν προσλήψεις και νέων υπαλλήλων με νέο καθεστώς υπηρεσιακής εξέλιξης και αμοιβών».

Οι αναλυτές της Alpha Bank υποστηρίζουν επίσης πως απώτερος στόχος πρέπει να είναι «η δημιουργία ενός μικρότερου σε μέγεθος αλλά παραγωγικότερου και πιο ευέλικτου δημόσιου τομέα».

«Στο πλαίσιο αυτό», συμπληρώνουν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank, «διάφορες διακηρύξεις περί μη απολύσεων στο δημόσιο είναι στην ουσία διακηρύξεις περί μη προσλήψεων νέων υπαλλήλων και νέων εξειδικεύσεων σε μια περίοδο κατά την οποία η ανεργία των νέων υπερβαίνει το 50%».

«Αυτό βέβαια, δεν αποτρέπει, ακόμη και στη σημερινή δεινή κοινωνική κατάσταση, σε ορισμένες περιπτώσεις, την πρόσληψη υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα με αδιαφανείς διαδικασίες και κριτήρια», προστίθεται στην ανάλυση.

Δείτε γιατί κινδυνεύουν οι καταθέσεις στην Alpha Bank.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!