Ποιος πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι είναι Αλβανός

Ποιος πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι είναι Αλβανός; Τι είπε για τον ρατσισμό στην Ελλάδα και την οικογένειά του;

Ο πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης Claydee αποκάλυψε ότι είναι Αλβανός. Ο Claydee είναι ο δημιουργός και ερμηνευτής της Νο1 επιτυχίας «Μamacita Buena».

Ο Claydee σχτην συνέντευξή του είπε: «Πιστεύω πολύ στη δύναμη των social media, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα εάν δεν υπήρχαν στη ζωή μας. Το «Mamacita» το έβγαλα με τη δική μου εταιρεία «Down to Earth» και ήδη πάει πολύ καλά στην Ισπανία, ενώ το προωθούμε και στις Η.Π.Α. Το όνειρό μου να ταξιδέψω τον κόσμο με τη μουσική έγινε πραγματικότητα».

Και συνεχίζει ο Claydee: «Οι μόνοι άνθρωποι που εμπιστεύομαι είναι η οικογένειά μου… στην αρχή όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική έπαθαν σοκ… οι γονείς μου ήρθαν από την Αλβανία με το όνειρο μιας καλύτερης ζωής, ζω εδώ απο τα τέσσερά μου χρόνια και είμαι τυχερός που μεγάλωσα, πήγα σχολείο και η οικογένειά μου φρόντισε να μην μου λείψει τίποτα”.

O Αλβανός Claydee είπε ότι στην Ελλάδα δεν ένιωσε ποτέ ξένος, ούτε ρατσισμό: “Μου αρέσει να λεω ποιος είμαι, οι μεγάλες εταιρείες συνήθως δεν αφήνουν τους καλλιτέχνες ελεύθερους να λένε ό,τι θέλουν, μάλλον θεωρούν ότι δεν πρέπει να λένε πολλά για τον εαυτό τους… ο κόσμος όμως αγαπάει αυτό που κάνω και το αισθάνομαι. Κάποιοι κακεντρεχείς γράφουν κακόβουλα σχόλια στο facebook αλλά αυτό δεν με αγγίζει, η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια».

Διαβάστε ποιος απεκάλεσε τον Πύρρο Δήμα Αλβανό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.