Ποιος πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής έγινε πατέρας

Ποιος πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας, σήμερα Τετάρτη 26/09 και το έγραψε στο facebook του.

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Νεκτάριος Σφυράκης, αφού σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 12.15 το μεσημέρι η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σύμφωνα με το happytv.gr, το μωρό του Νεκτάριου Σφυράκη γεννήθηκε στο Μαιευτήριο ΓΑΙΑ και ο καλλιτέχνης θέλησε να μοιραστεί τι χαρά του που έγινε πατέρας με τους φίλους του στο facebook, καθώς και να ευχαριστήσει τον γυναικολόγο κ. Πάντο Κωνσταντίνο.

Συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Σφυράκης έγραψε: «Στις 12,15 σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 ήρθε στον κόσμο άλλος ένας έλληνας. Ο γιος μου!!! Ευχαριστώ το Θεό που αξίωσε εμένα κ τη σύζυγό μου να ζήσουμε αυτό το θαύμα. Ευχαριστώ το γυναικολόγο Κο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΝΤΟ και όλη την ομάδα του που οδήγησε την εξελικτική διαδικασία της κύησης δίχως τη βοήθεια του οποίου δεν θα φτάναμε εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μαιευτήριο ΓΑΙΑ κ σε όλο το επιστημονικό προσωπικό που μας στήριξε όλο το διάστημα.»

Διαβάστε ποιον τραγουδιστή δάγκωσε σκύλος στο πρόσωπο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.