Ποιος προσφέρει δουλειά στον πανάξιο… Παπακωνσταντίνου

Ποιος φέρεται να προσέφερε δουλειά στον απερχόμενο υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου; Γιατί ταξίδεψε στις ΗΠΑ;

«Ποτέ δεν ζήτησα αλεξίσφαιρο και αλεξίβομβο αυτοκίνητο» έλεγε ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου αναφερόμενος στα δημοσιεύματα για τη θωρακισμένη BMW 740 που χρησιμοποιούσε το τελευταίο έτος της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών.

Οπως έλεγε, η απόφαση να χρησιμοποιεί το εν λόγω αυτοκίνητο ανήκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Κατά τα άλλα, ο πρώην υπουργός δεν εθεάθη ιδιαίτερα εφέτος το καλοκαίρι στην αγαπημένη του Σέριφο, καθώς μέσα στον Αύγουστο ταξίδευσε στις ΗΠΑ, ενώ συνεχίζει τη συγγραφή του βιβλίου του για την κρίση.

Κάποιοι λένε ότι το ταξίδι στις ΗΠΑ περιείχε και συνάντηση με την επικεφαλή του ΔΝΤ κυρία Λαγκάρντ, αλλά η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται.

Οι «συνετοί» εκ των φίλων του μεταδίδουν ότι ο Γιώργος δεν πρόκειται να δεχθεί να εργαστεί στο ΔΝΤ (παρά τη συγκινητική επιμονή της Κριστίν…), αλλά ότι θα επιστρέψει στο consulting για κοινοτικά προγράμματα, έναν τομέα στον οποίο είχε συγκεντρώσει αξιοσημείωτη εμπειρία προτού υποπέσει στο «σφάλμα» να γίνει υπουργός το 2009 και να θυσιαστεί στον αγώνα για τη διάσωση της Ελλάδας…

Διαβάστε ποιοι προορίζονται για διάδοχοι του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.