#

Από τι πέθανε ο νικητής διαγωνισμού κατανάλωσης κατσαρίδων [video]

Από τι πέθανε ο 32χρονος που νίκησε στο διαγωνισμό κατανάλωσης κατσαρίδων και σκουληκιών; Δείτε το βίντεο από τον διαγωνισμό.

Ο 32χρονος Έντουαρντ Άρτσμπολντ κατάφερε να βγει νικητής στον ετήσιο διαγωνισμό βρώσης κατσαρίδων, σκουληκιών και άλλων αηδιαστικών εντόμων που έγινε σε πόλη της Φλόριντα. Ο 32χρονος ήταν ο νικητής ανάμεσα σε 30 υποψήφιους και το βραβείο ήταν ένας πύθωνας.

Λίγα λεπτά αφού τελείωσε ο διαγωνισμός ο Άρτσμπολντ κατέρρευσε πάνω στη σκηνή και είχε φρικτούς πόνους στο στομάχι. Βγήκε στον εξωτερικό χώρο να πάρει καθαρό αέρα και ζήτησε ιατρική βοήθεια. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν ότι είχε πεθάνει.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου έγινε ο διαγωνισμός εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και είπε πως το θύμα δεν είχε δείξει κανένα σημάδι αδιαθεσίας πριν το διαγωνισμό.

Ο σερίφης της περιοχής περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου με τις αρχικές εκτιμήσεις να αναφέρουν πως μπορεί να οφείλεται σε κάποια μικρόβια και παθογόνα βακτήρια που βρίσκονταν στα σκουληκια και τις κατσαρίδες.

Δείτε το βίντεο με τον 32χρονο που πέθανε αφού πήρε μέρος σε διαγωνισμό βρώσης κατσαρίδων και σκουληκιών:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bXcHA6CVflc

Διαβάστε πώς πέθανε ο Νίκος Κοεμτζής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!