End National Debt: Γιατί μηνύει κυβέρνηση και Άδωνι Γεωργιάδη

Για ποιο λόγο ο δικηγόρος του End National Debt έχει λάβει εντολή να υποβάλει μήνυση στην κυβέρνηση και τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Πληροορίες αναφέρουν οτι ο δικηγόρος της End National Debt και του κ. Σώρρα έχει λάβει εντολή και αύριο το πρωί καταθέτει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη. Αιτία, η ανακοίνωση του κ. Γεωργιάδη ότι τα στοιχεία που του δόθηκαν «είναι πλαστά».

Ο κ. Σώρρας της End National Debt σε δηλώσεις του, ανέφερε για τον κ. Γεωργιάδη: «Απαράδεκτος ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος χωρίς να έχει κανένα στοιχείο να το ελέγξει, έβγαλε ανακοίνωση ότι τα έγγραφα που του δώσαμε είναι πλαστά. Εφόσον ο κ. Γεωργιάδης έχει όλες τις πραγματογνωμοσύνες ότι τα έγγραφα είναι πλαστά να τα προσκομίσει και να τα δημοσιεύσει».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με την αγωγή, η End National Debt θα ζητεί το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, τα δε χρήματα που επιδικασθούν, θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για ανάπηρα παιδιά, σε άπορους και σε οικογένειες των οπίων μέλη έχουν αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο δικηγόρος του κ. Σώρρα και της End National Debt εφόσον ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας δεν απαντήσει επίσημα μέχρι και τη Δευτέρα, θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών για την ζημία που έχει υποστεί ο κ. Σώρρας, από την δέσμευση των κεφαλαίων, ενώ το όποιο ποσό επιδικασθεί θα δοθεί υπέρ των απόρων της χώρας. Οι «ομογενείς» της End National Debt καλούν την κυβέρνηση «να δώσει επίσημη απάντηση επί των στοιχείων που έχει λάβει και να αφήσει τις βλακείες και τα ψεύδη ότι δεν έχει λάβει ενημέρωση», αναφέρει ο κ. Σώρρας.

Εν τω μεταξύ από χθες έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ επίθεσης σε βάρος της οργάνωσης E.N.D. και από το διαδίκτυο, με σωρεία δημοσιευμάτων τα οποία φτάνουν μέχρι του σημείου να διαδώσουν ότι οι εκπρόσωποι της End National Debt καταζητούνται ως απατεώνες.

Αόριστη οδηγία των ΗΠΑ εκδοθείσα από το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες πως διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων, συνδέθηκε άμεσα από τα τοπικά Μ.Μ.Ε με τους «ομογενείς» της End National Debt. Ο τίτλος που αναπαράχθηκε από δεκάδες ιστοσελίδες, λέγει ότι «το FBI αναζητάει τους «ομογενείς» με τα 600 δις δολάρια»! Ουδόλως όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αυτό διότι το FBI και το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ δεν εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης ούτε συγκεκριμένη οδηγία για τους «ομογενείς» και πολύ περισσότερο δεν προκύπτει από την ανακοίνωση ότι αναζητεί τον Σώρρα ή τον Λαμπράκη. Αντιθέτως, αναφέρεται γενικώς σε άτομα που διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν αμερικανικά κρατικά ομόλογα. Για το θέμα, έχει ειδοποιηθεί το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών -το περίφημο FBI- το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων

Ποια είναι αυτά τα άτομα όμως, ποιας υπηκοότητας είναι; Παρά το ότι δεν αναφέρεται τίποτε στην ανακοίνωση του Ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών μία από τις δεκάδες άλλωστε που βγαίνουν καθημερινά στις αχανείς ΗΠΑ, ιστοσελίδα αναφέρει ότι «η κινητοποίηση των αμερικανικών αρχών σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση στη χώρα μας των Αρτέμη Σώρρα και Γιώργο Παπαδάκη».

Για την περίπτωση αυτή είχαμε αποκλειστικές δηλώσεις τόσο από τον κ. Λαμπράξη (Πρόεδρο της End National Debt) όσο και από τον επενδυτή κ. Σώρρα.

Λαμπράκης (Πρόεδρος E.N.D.): «Αυτή η οδηγία του Ομοσπονδιακού υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών δεν αφορά εμάς Κατά καιρούς εκδίδονται στις ΗΠΑ δεκάδες τέτοιες ανακοινώσεις. Είδατε καμία ανακοίνωση που να αφορά εμάς; Το υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος εξέδωσε καμία ανακοίνωση γι’ αυτή την οδηγία του Ομοσπονδιακού υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών; Ο καθένας εδώ, μπορεί να γράφει ό,τι θέλει»

Σώρρας: «Το ίδιο site το πρωί είχε δημοσιεύσει ότι μας έχει κάνει μήνυση η Τράπεζα του Τορόντο! Ας τους να λένε. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Η Αμερική είναι συντεταγμένη χώρα με πολύ σεβασμό σε μας. Κι εδώ λοιπόν που έχουμε συντεταγμένη χώρα, με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, το Υπουργείο Οικονομικών. Το υπουργείο Οικονομικών λέει ότι δεν έχει λάβει κανένα φάκελο από μας, την ώρα που το πρωί στον κ. Παπαδάκη (ΑΝΤΕΝΝΑ) δώσαμε όλο τον φάκελο, τον έχουμε ήδη δώσει και στο υπουργείο οικονομικών. Κύριε Βραχιολίδη, επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, τη Δευτέρα θα δώσουμε γνήσιο αντίγραφο του πρωτοτύπου σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Έτσι, αυτή η πλάκα θα σταματήσει.

Διαβάστε ποιοι είναι οι End National Debt και τις φήμες οτι η τράπεζα του Μοντρεάλ υπέβαλε μήνυση στο End National Debt.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.

6 Σχόλια

  1. @Anonymus, eisai ntip blakas … ta 100 ekatomiria den ta zitaei apo tin ellada alla apo ton asxeto ipourgo, ton georgiadi.
    Ma8e na diabazeis se parakalo.

  2. End National Debt θα ζητεί το ποσό των 100 εκατομμυρίων

    Ma nomisa oti theloun na dwsoun lefta stein Ellada, oxi na paroun, oi malakes, ti lene deiladei oti to ypourgeio Oikonomikwn peire 600 dis apo aftous kai to arneite; Steilane sto ypourgeio ena matso xartia, kanena fraggo steilane kai an steilane giati den to lene, oi malakes;
    (den eimaste vlakes, re malakes)

  3. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;;
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;;
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΕΠΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΤΕΡΟΝ);;
    ΠΟΙΟΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ “ΠΗΔΗΜΑ” ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ;;
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ;;
    ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;
    ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;;
    …………….
    ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;;

    ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΑΠΛΟ, ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ!!!!
    ΑΣ ΔΕΧΘΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ END (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ “ΧΡΕΟΥΣ”), ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑΤΑ!!!!!
    ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
    ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ! ΑΛΛΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!

    ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΣΑΣ!

  4. Μπράβο το μοναδικό άρθρο μέχρι στιγμής που αναφέρει τα γεγονότα όπως πραγματικά είναι. Βαρέθηκα να διαβάζω λασπολογίες παντού.

  5. Μας χαριζουνε ενα γαιδαρο και εμεις κοιταμε τα δοντια.Τι μας νοιαζει ποιος είναι ο Κ.Σωρρος και απο που ειναι τα χρηματα, αυτο που μας νοιαζει είναι οιευνοικοι όροι του δανειου και ότι πρέπει για να μας δωσουνε τα χρηματα να γινει έλεγχος και ωα λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη οι προδοτες που μας οδήγησαν εδώ.

  6. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines