Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Εύης Αδάμ [φωτο]

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Εύης Αδάμ; Τι λέει ο Λάμπης Λιβιεράτος για το νέο έρωτα στη ζωή της πρώην γυναίκας του;

Ένας Αργεντινός D.J είναι ο νέος σύντροφος της Εύης Αδάμ, που προχώρησε, αφήνοντας πίσω της το γάμο με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Ο νέος σύντροφος της Εύης Αδάμ είναι Αργεντινός, λέγεται Ramiro και σύμφωνα με δημοσίευμα του Queen.gr ζει στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό και εργάζεται σαν D.J σε event και σε μεγάλα ξενοδοχεία και σε club της Αθήνας, της Θεσσαλονίκη, της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Η Εύη Αδάμ γνωρίσε το νέο της σύντροφο μέσω κοινού φίλου.

Η Εύη Αδάμ μόλις βγήκε από ένα γάμο και προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση της όσο γίνεται πιο διακριτική μιας και δεν θέλει να τραβήξει πάνω της την προσοχή, ειδικά μετά την περιπέτεια υγείας που ταλαιπώρησε τον Λάμπη.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του δήλωσε ότι ο ψυχίατρος του συνέστησε να κόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του καθώς δυσκολευόταν να χωνέψει πως εκείνη προχώρησε τη ζωή της με άλλον άνδρα.

Ο νέος σύντροφος της Εύης Αδάμ είναι μικρότερος σε ηλικία από το πρώην μοντέλο, δούλεψε ως καθηγητής κιθάρας στο Μπουένος Άιρες πριν αποφασίσει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο σαν παραγωγός και D.J.

Δείτε φωτογραφίες από το νέο σύντροφο της Εύης Αδάμ:

Διαβάστε γιατί ο Λάμπης Λιβιεράτος μπήκε στο ψυχιατρείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!