#

Παπαδάκης: τον απέλυσαν στην κηδεία της μητέρας του

Από ποια εκπομπή απολύθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης την ημέρα της κηδείας της μητέρας του; Τι δήλωσε για τον Αιμίλιο Λιάτσο;

Με την ιστορία του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη και το «πάγωμα/απόλυση» τους από τη ΝΕΤ ασχολήθηκε το πρωί της Τρίτης και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απόφαση για το «κόψιμο» της εκπομπής, ενώ πρόσθεσε ότι ο Αιμίλιος Λιάτσος έχει κάνει ένα φοβερό λάθος. «Φίλος, αδερφός ο Αιμίλιος, αλλά Αιμίλιε ίσως αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Έχεις κάνει ένα φοβερό λάθος» δήλωσε χαρακτηριστικά. Κι εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η απόφαση θα ανακληθεί μέσα στη μέρα.

Πάντως, ο Γιώργος Παπαδάκης με αφορμή την παραπάνω ιστορία, προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις/εμπειρίες. Τον καιρό που δούλευε στην κρατική τηλεόραση και τον είχαν απολύσει τη μέρα της κηδείας της μητέρας του.

«Έχω θητεύσει στην ΕΡΤ ως εργαζόμενος, με δύο απολύσεις από τη ΝΕΤ. Μου τοιχοκολλήθηκε την ημέρα της κηδείας της μητέρας μου, έξω από το σπίτι μου, χωρίς αποζημίωση», αποκάλυψε ο παρουσιαστής. Εξάλλου, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει αφήσει το στίγμα του στην ΕΡΤ με την ιστορική κυρίως εκπομπή «3 στον αέρα».

Δείτε γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης δεν βγήκε στον αέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!