#

Φωτογραφία Kate Middleton με στήθος έξω: ένταλμα σύλληψης και σάλος

Σάλο είχαν προκαλέσει οι φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον με το στήθος έξω. Ποιον κυνηγάνε τώρα με μηνύσεις και ένταλμα σύλληψης;

Το γαλλικό περιοδικό «Closer», το οποίο πρώτο δημοσίευσε φωτογραφίες με την Kate Middleton να είναι με το στήθος έξω, δεν έδινε το όνομα του φωτογράφου, παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας William είχε απαιτήσει τη σύλληψή του.

Τώρα οι γαλλικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης στον φωτογράφο που τράβηξε τις φωτογραφίες της Kate Middleton με έξω το στήθος. Εάν ο φωτογράφος κριθεί ένοχος από το δικαστήριο, ενδεχομένως εκτός από την ποινή φυλάκισης που θα του επιβληθεί, θα καταβάλλει και πρόστιμο ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.

Ο φωτογράφος είχε καταφέρει να απαθανατίσει την Kate Middleton με το στήθος έξω κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Chateau d’Autet.

Παράλληλα, η εκδότρια του “Closer”, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες αλλά αρνήθηκε να κατονομάσει τον φωτογράφο, επιμένει πως, “καταλαβαίνω γιατί δυσαρεστήθηκαν με τις φωτογραφίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μειωτικές για αυτούς. Δείχνουν ένα νεαρό ζευγάρι που είναι ερωτευμένο και η Kate Middleton είναι πολύ όμορφη σε αυτές”.

Δείτε τις φωτογραφίες της Kate Middleton με έξω το στήθος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!