Κώστας Καραμανλής: γιατί πάτησε το πόδι του στη Βουλή

Γιατί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πήγε στη Βουλή; Τι είπε για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρα;

Στη Βουλή έφτασε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε η Χρυσή Αυγή για τα κέντρα υποδοχής κράτησης αλλοδαπών συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο.

O Κώστας Καραμανλής χαιρέτισε όσους του έκοψαν το δρόμο στη Βουλή, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μανώλης Κεφαλογιάνννης, Υψηλάντης Βασίλειος και ο Ηλίας Βλαχογιάννης. Στο χέρι κρατούσε ένα κομπολόι και συνομιλούσε με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Την αγωνία εκφράζει και ο Κώστας Καραμανλής. Πιστεύει ότι ο Σαμαράς κάνει ό,τι μπορεί κι ό,τι από δω και πέρα θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους τόσο οι Τροϊκανοί όσο και οι Ευρωπαίοι» είπε ο πρώην υπουργός περιγράφοντας τις βασανιστικές σκέψεις που προβληματίζουν τον Κώστα Καραμανλή.

«Δεν είναι δυνατόν να τσακώνονται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι άνθρωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εις βάρος της χώρας μας. Τι θέλουν, να μας δουν να τρώμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο; Μέχρι και το περιοδικό Σπίγκελ τους έκραξε. Φτάνει πια!» επεσήμανε ακόμη ο Προκόπης Παυλόπουλος χωρίς να μπει στον κόπο να μας πει αν και σ’ αυτό συμφωνεί ο Κώστας Καραμανλής.

Δείτε το νέο λουκ του Κώστα Καραμανλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.