Μετά από βιασμούς και δολοφονίες: ποια αρραβωνιάστηκε ο Παπαχρόνης

Ποια είναι οι αρραβωνιαστικιά του Δράκου Κυριάκου Παπαχρόνη; Ποια γυναίκα αρραβωνιάστηκε τον άνδρα που βίασε και δολοφόνησε άλλες γυναίκες;

Αρραβωνιάστηκε τον άνδρα που κάποτε αποκαλούσαν Δράκο της Δράμας και για τον οποίο χύθηκαν τόνοι μελάνι για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Σκότωσε, βίασε και σκόρπισε τον τρόμο σε δεκάδες γυναίκες. Η Λίνα γνώρισε τον Κυριάκο Παπαχρόνη πριν 3 χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι.

Η Λίνα περιγράφει στην εκπομπή «Μίλα» τη ζωή του Κυριάκου Παπαχρόνη μετά την φυλακή αλλά και τις αντιδράσεις από τον κοινωνικό τους περίγυρο. Πολλοί είναι αυτοί που την αποκαλούν «τρελή» επειδή αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με έναν τέτοιον άνθρωπο.

Όταν τον γνώρισε μέσω μιας κοινής φίλης εκείνος της συστήθηκε με το κανονικό του όνομα και της είπε την ιστορία του, ενώ η Λίλα δεν ένιωσε κανένα φόβο. Αντιθέτως, της έβγαλε θετική αύρα αλλά και ασφάλεια, όπως δήλωσε η ίδια. Ποτέ της δεν έκανε δεύτερη σκέψη για τον Κυριάκο Παπαχρόνη

Η γνωριμία εξελίχθηκε σε σχέση και αργότερα οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν. Παραδόξως, η οικογένειά της δεν της έφερε καμιά αντίρρηση για τον άνθρωπο που επέλεξε να είναι μαζί.

Ο Κυριάκος Παπαχρόνης μίλησε για τον εαυτό του αποκαλώντας τον «πρώην ζώο» και «παρασιτικό κομμάτι της κοινωνίας» δείχνοντας ότι έχει μετανιώσει για τις τραγικές πράξεις του.

Δείτε το βίντεο με την αρραβωνιαστικιά του Κυριάκου Παπαχρόνη:

Διαβάστε για την κατάσταση της 15χρονης Μυρτώς και τη δήλωση του πατέρα της ότι μπορεί να μη συνέλθει ποτέ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.