Ποια τραγουδίστρια έκανε στριπτίζ ως ένδειξη διαμαρτυρίας [φωτο]

Ποια γνωστή τραγουδίστρια έκανε στριπτίζ βγάζοντας το παντελόνι της για να διαμαρτυρηθεί στον άδικο πυροβολισμό της 14χρονης στο Πακιστάν;

Η βασίλισσα της ποπ, Madonna, δεν σταματάει μέσα από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο MDNA να κάνει πολιτικές και κοινωνικές αναφορές.

Αυτή τη φορά μπορεί η Madonna να μην αποκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα μουσουλμάνο αλλά φρόντισε με ένα στριπτίζ να δείξει την αντίθεση της στους Ταλιμπάν και πιο συγκεκριμένα στον άδικο πυροβολισμό της 14χρονης από το Πακιστάν.

Η έφηβη θέλησε μέσα από το blog της να δηλώσει πόσο σημαντική είναι για εκείνη η εκπαίδευση και έτσι φρόντισαν να την πυροβολήσουν όσο ήταν ακόμη μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Η Madonna δήλωσε πως όταν έμαθε το περιστατικό έκλαψε και είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της: “το ξέρετε πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό, έτσι;”

Η Μαντόνα φαίνεται όμως να μην αρκέστηκε με το μήνυμα που πέρασε στους παρευρισκόμενους και θέλησε να κάνει ακόμη πιο έντονη την άποψη της αφιερώνοντας στο μικρό κορίτσι ένα στριπτίζ.

Δείτε τη φωτογραφία όπου η Madonna κάνει στριπτίζ:

Δείτε τα καυτά οπίσθια της Ριάνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.