#

Μες στην καλή χαρά: γιατί έδιωξαν την Ευαγγελία Αραβανή. Ράκος

Ράκος είναι η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή. Τι ανέφερε ο ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή από το Μες στην καλή χαρά;

Όπως γράφει το notianews, μία ξαφνική είδηση-βόμβα της τελευταίας στιγμής έφτασε πριν από λίγο στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και αφορά στην αποχώρηση ενός μέλους από το πάνελ του Μες στην καλή χαρά!

Δεν θα βλέπουμε πια στο πλατώ της πρωινής εκπομπής του Alpha την Ευαγγελία Αραβανή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες!

Η απόφαση πάρθηκε εντελώς ξαφνικά από τους ιθύνοντες του σταθμού και η μέχρι στιγμής απάντηση που δίνουν είναι πως αποφάσισαν να επιστρέψουν στο παλιό concept, το οποίο θέλει πέντε μόλις μέλη στον καναπέ του Μες στην καλή χαρά. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στην ομάδα θα παραμείνει η νεαρή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ευαγγελία Αραβανή ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά συνέβη και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η Ναταλία Γερμανού δεν έδωσε κάποια απάντηση για το συμβάν, ενώ ο σταθμός διαβεβαίωσε την αποχωρήσασα από το Μες στην καλή χαρά, Ευαγγελία Αραβανή ότι θα την αξιοποιήσει τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ποια είναι η Ευαγγελία Αραβανή που έδιωξαν από το Μες την καλή χαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!