#

Χαμός από τις δηλώσεις Βαλάντη για Πάριο και Γαλάνη [video]

Ποια ήταν η προκλητική δήλωση του τραγουδιστή Βαλάντη για τον Πάριο και τη Γαλάνη που προκάλεσε σεισμό στο ελληνικό πεντάγραμμο;

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Βαλάντη που υποστήριξε ότι δεν μπορεί να βλέπει μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους να τραγουδούν, όποιοι κι αν είναι.

«Δεν θα τραγουδώ 45 και 50 χρονών. Θέλω να σταματήσω όταν πρέπει. Όταν η εικόνα μου θα αλλάξει, δεν θα είναι αυτή που επιθυμώ, θα αποχωρήσω. Δεν μπορώ να βλέπω μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους να τραγουδούν, όποιοι κι αν είναι» δήλωσε ο Βαλάντης ενώ δεν δίστασε να σημειώσει για τον Γιάννη Πάριο «Θεωρώ ότι δεν έχει περάσει μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής από τον Πάριο, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει και η εικόνα στο όλο «πακέτο».

Η δήλωση του Βαλάντη προκάλεσε σεισμό στο πεντάγραμμο!

Η Κατερίνα Στανίση είπε: «Πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ καλά πριν καν προφέρουμε τα ονόματά τους! Ας προσφέρουν αυτοί και μετά ας μιλήσουν».

Ο Γιώργος Γερολυμάτος επίσης σχολίασε τη δήλωση του Βαλάντη: «Μα δεν υπάρχει Βαλάντης στον χάρτη, δεν είναι ..είναι ντροπή δηλαδή! Το Βαλάντη τα τελευταία χρόνια τον έχετε ακούσει πουθενά εσείς; Μιλά για τον Πάριο ο Βαλάντης; Ή για τη Γαλάνη; Δηλαδή ρε παιδιά έλεος πια ας ντραπούμε λίγο!»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος συνεχίζει: «Απαγορεύεται να βάλει στο στόμα του αυτούς τους τραγουδιστές, όχι μόνο τους δυο και γενικά αυτούς τους ανθρώπους που προσέφεραν, δηλαδή δεν επιτρέπεται! Έπρεπε να έχει λίγο σεβασμό».

Και ο Δημήτρης Κοντολάζος όμως σχολιάζει τη δήλωση του Βαλάντη λέγοντας: «Δεν μπορούσε να πει κανείς στον Φρανκ Σινάτρα σταματά να τραγουδάς, όσον αφορά για τον Γιάννη Πάριο! Λοιπόν ο Γιάννης Πάριος είναι μεγάλη σχολή είναι πολύ μεγάλη φωνή, εξίσου και η Δήμητρα Γαλάνη και το θεωρώ πολύ επιδερμικό αυτό που είπε ο φίλος μας ο Βαλάντης!»

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Βαλάντη για τον Πάριο και τη Γαλάνη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο ελληνικό πεντάγραμμο:

Διαβάστε τι προκάλεσε την κόντρα μεταξύ Έλενας Ακρίτα και Γιάννη Μπέζου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!