#

Τα καπρίτσια της Έλλης Στάη στο δελτίο ειδήσεων

Ποια είναι τα καπρίτσια που έκανε η δημοσιογράφος Έλλη Στάη για το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ; Γιατί η Έλλη Στάη αρνιόταν να μπει στο στούντιο;

Αρνιόταν να μπει στο στούντιο και να εκφωνήσει το δελτίο ειδήσεων επειδή δεν θα είχε «παράθυρα»! Ο λόγος για την κεντρική παρουσιάστρια της ΝΕΤ Έλλη Στάη η οποία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής καθυστέρησε την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων για 4 ολόκληρα λεπτά, κρατώντας μούτρα στον διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο που είχε αποφασίσει να βγάλει το δελτίο χωρίς καλεσμένους και «παράθυρα».

Η πρωτοφανής στάση της Έλλης Στάη δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα και πανικό στη ροή που κλήθηκε να καλύψει το κενό των 4 λεπτών με άσχετα τρέιλερ, εκθέτοντας τη δημόσια τηλεόραση στους τηλεθεατές που περίμεναν να δουν το προγραμματισμένο δελτίο ειδήσεων των 9!

Σημειώνεται ότι ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Θωμόπουλος έχει αποφασίσει να περιορίσει τα τηλεοπτικά παράθυρα στο δελτίο ειδήσεων αντικαθιστώντας τα με περισσότερο ρεπορτάζ, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού διπλασιάζουν τα νούμερα.

Δείτε ποιες οι δύσκολες ώρες για την Έλλη Στάη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!