Το ανώτερο ελληνικό απόσταγμα που κλέβει τις εντυπώσεις

Ποιο ελληνικό ούζο θα κλέψει τις καρδιές με τα χαρακτηριστικά του που το κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστό και για τις γιορτές;

Γεύση απαλή και άρρηκτα συνδεδεμένη με την αυθεντικότητα της παράδοσης αλλά και την εξέλιξη είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του Ούζου Άδολο που συνδυάζονται ιδανικά με το πνεύμα των Χριστουγέννων και το καθιστούν το ανώτερο ελληνικό απόσταγμα.

Το Ούζο Άδολο είναι βέβαιο ότι θα κλέψει και τις καρδιές. Με την αυθεντικά ελληνική ταυτότητά του και τον premium χαρακτήρα του θα κάνει κάθε στιγμή ακόμη πιο ξεχωριστή.

Το ούζο Άδολο, προϊόν 100% τριπλής απόσταξης που αποστάζεται για τρίτη φορά με υπομονή για 13 ώρες μέσα στο σφυρηλατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911, το Ούζο Άδολο, αποτελεί μια γιορτή για όλες τις αισθήσεις, που μπορεί κάλλιστα να συνοδεύσει ακόμη και τα πιο ιδιαίτερα και gourmet πιάτα των Χριστουγέννων.

Κάθε φιάλη Ούζο Άδολο επιφυλάσσει μια μοναδική εμπειρία, έτοιμη να ξεδιπλωθεί σε κάθε του γουλιά. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι χρόνια τώρα οι αποσταγματοποιοί κρατούσαν για τον εαυτό τους και τους φίλους τους την «καρδιά της καρδιάς» του όυζου Άδολο, αυτό που ακόμη και σήμερα ονομάζουν «αδόλωτο».

Από τότε, όμως, που η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης εμφιάλωσε το δικό της «αδόλωτο», το άδολο, όπως συνήθιζε να το λέει ο ίδιος ο Ισίδωρος Αρβανίτης, κάθε λάτρης του ούζου έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα premium ούζο και να το μοιραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δείτε ποιό ελληνικό νησί το ομορφότερο του κόσμου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.