#

Βουλευτής: «θα τους φάμε όλους»

Ποιος βουλευτής δήλωσε ότι θα τους φάμε όλους; Για ποιο λόγο έκανε τη δήλωση αυτή ο εν λόγω βουλευτής;

«Μόνος μου το έκανα, δεν με έβαλε κανένας να τα πω», διαμηνύει στους συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος είχε δηλώσει προχθές την ανετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει.

Δεν θέλει, σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”, να τον χαρακτηρίζουν «λαγό», αφού όπως έλεγε σε συνεργάτη μου, σκέφτηκε μόνος του να πει τέτοιο πράγμα την ώρα μάλιστα που έβγαινε από ένα… τηλεοπτικό στούντιο. Πάντως, φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε και αποχαιρετώντας τον συνεργάτη μου, του είπε: «συνεχίζουμε τον αγώνα, θα τους φάμε όλους»!

Απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο κ. Λαφαζάνης, τον κ. Καρτερό, ο οποίος σε άρθρο του στην «Αυγή» και με τίτλο «Αμάν πια κι αυτός ο Λαφαζάνης» εξηγεί το βαθύτερο νόημα των δηλώσεων Λαφαζάνη.

Λέει συγκεκριμένα ότι εάν οι προηγούμενοι ( Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαράς) δήλωναν έτοιμοι να κυβερνήσουν και έκαναν όσο έκαναν, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος. Απλώς, είναι σοβαρός. Άρθρο που ενθουσίασε τον κ. Λαφαζάνη: «γράφει υπέρ μου ο Καρτερός», έλεγε.

Δείτε στο βίντεο τον άγριο καυγά των Βορίδη και Λαφαζάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!