Marilyn Monroe: χωρίς ρούχα μόνο με Chanel no5 [video]

Ποια ήταν η φωτογράφηση της Marilyn Monroe που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ; Δείτε τις φωτογραφίες με τη Marilyn Monroe και το άρωμά της Chanel no 5.

Αυτές τις photo δεν τις έχει δει ποτέ κανείς! Και αυτή τη συνέντευξη, επίσης! Η Chanel μας κάνει την τιμή. Η Marilyn Monroe είχε πει ότι κοιμόταν χωρίς ρούχα μόνο με μερικές σταγόνες Chanel no 5. Και είναι κάτι που όλοι το ξέρουμε.

Στα πιο πρόσφατα βίντεο που κυκλοφορούν από τον θρυλικό οίκο Chanel με θέμα το For The first time και με αφορμή το γεγονός ότι ένας άντρας (a.k.a. ο Brad Pitt) γίνεται για πρώτη φορά πρόσωπο αντρικού αρώματος, κυκλοφόρησε και αυτό που θα δεις παρακάτω.

Ήταν στις 7 Απριλίου 1952, όταν το απόλυτο sex symbol ήταν 26 ετών και έκανε την πρώτη της φωτογράφιση εξωφύλλου για το περιοδικό LIFE. Εκεί απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου είπε και το quote που άφησε ιστορία: Στο κρεβάτι φοράω μόνο μερικές σταγόνες Chanel no 5!.

Στο βίντεο που θα δεις παρακάτω θα δεις και μια ακυκλοφόρητη φωτογράφιση της Marilyn Monroe στο κρεβάτι και το μπουκάλι του Chanel No 5 δίπλα της, αλλά και μια συνέντευξη που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ στην οποία η Marilyn Monroe εξηγεί πώς προέκυψε η θρυλική της ατάκα.

Δείτε το βίντεο όπου η Marilyn Monroe μιλάει για το άρωμά της Chanel No 5:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.