Απίστευτο: τρώει πρωινό κάθε πρωί με τη νεκρή σύζυγό του

Πού τρώει κάθε πρωί πρωινό με τη νεκρή γυναίκα του ο 66χρονος ζάμπλουτος και διάσημος Μόρις Σάατσι; Aπο πού είναι γνωστός ο Μόρις Σάατσι;

Δεν υπάρχει μόνο η είδηση με τον άντρα που κοιμάται με την νεκρή σύζυγο του αλλά και η είδηση που θα ακολουθήσει τώρα. Κάθε πρωί ένας εύσωμος κύριος με χαρακτηριστικά κοκάλινα γυαλιά ενο ονόματι Μόρις Σάατσι εισέρχεται σε ένα κοιμητήριο του δυτικού Σάσεξ και κατευθύνεται προς έναν τάφο πάνω στον οποίο διακρίνονται τα αρχικά J και Μ.

Εκεί ο Μόρις Σάατσι βγάζει από μια τσάντα που κρατά έναν χυμό γκρέιπφρουτ και τον πίνει καταναλώνοντας παράλληλα ένα λιτό πρωινό και αποχωρεί.

Ο Μόρις Σάατσι είναι 66 ετών, μέλος της Βουλής των Λόρδων, ζάμπλουτος και διάσημος σε όλο τον κόσμο για μερικές από τις πιο επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες των τελευταίων δεκαετιών.

Ο Μόρις Σάατσι έχει χάσει την όρεξή του για τη ζωή. Στον τάφο τον οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε μέρα εδώ και 16 μήνες αναπαύεται η δεύτερη σύζυγός του, Τζόζεφιν Χαρτ, συγγραφέας διάσημη για το μυθιστόρημα “Η ζημιά”, η οποία πέθανε το 2011 σε ηλικία 69 ετών.

Δείτε πώς δίχρονη κατάφερε με τη νεκρή μητέρα της να ζήσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.