#

Σάλος με το τραγούδι του Παντελίδη με γυναικείους στίχους

Ποιο είναι το νέο τραγούδι του Παντελίδη Παντελίδη με γυναικείους στίχους; Γιατί ο τραγουδιστής αποφάσισε να το τραγουδήσει και ποιο είναι το νόημα του τραγουδιού;

«Από πού ν’αρχίσω… νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ, δεν θα σου δακρύσω κι ούτε είμαι ίδια όπως κάποτε…» αυτοί είναι οι γυναικείοι στίχοι της νέας επιτυχίας του Παντελή Παντελίδη, με τίτλο «Παραμυθιάζομαι», το οποίο τραγούδι πριν καν κυκλοφορήσει, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το «Παραμυθιάζομαι» είναι ένα τραγούδι με πολύ τρυφερούς στίχους που περιγράφει τα συναισθήματα μιας γυναίκας, οπότε και οι στίχοι έχουν προσαρμοστεί σε γένος θηλυκού. Το γεγονός όμως ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι άντρας και οι στίχοι γυναικείοι έχει προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο.

«Ας έκανε το ευάλωτη… ευάλωτος» έγραψαν κάποιοι, «Ας το έδινε να το τραγουδήσει γυναίκα»έγραψαν κάποιοι άλλοι, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν εξηγώντας πως ο Παντελής Παντελίδης ερμηνεύει τα λόγια μιας κοπέλας και όχι γυναικείους στίχους. Φήμες λένε πως το τραγούδι αυτό γράφτηκε με σκοπό να το τραγουδήσει η Πάολα.

Ακούστε το νέο τραγούδιΠαραμυθιάζομαι” του Παντελή Παντελίδη με γυναικείους στίχους:

Διαβάστε για ποια έγραψε ο Παντελίδης το “Δεν ταιριάζετε σου λέω”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!