Ζέτα Μακρυπούλια: τι είπε για την κόντρα της με τον Λάτσιο [video]

Δείτε το βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια να σχολιάζει την κόντρα που φάνηκε να υπάρχει με τον Γιάννη Λάτσιο.

Μετά την κόντρα, που πήρε άλλη διάσταση αυτή τη φορά, στην πρεμιέρα του Dancing With The Stars, μεταξύ Ζέτας Μακρυπούλια και Γιάννη Λάτσιου, η παρουσιάστρια του show πέρασε το κατώφλι του ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ και δέχθηκε τις καταιγιστικές ερωτήσεις του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή. Η Ζέτα ανέφερε πως “τον έχω συνηθίσει τον Γιάννη, σαν αστεία τα παίρνω αυτά”, ενώ τόνισε ότι η ίδια δεν μίλησε άσχημα.

Σε παρατήρηση των δύο παρουσιαστών ότι τα σχόλια του Γιάννη Λάτσιου ήταν προσβλητικά, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε: “Ήταν λίγο προσβλητικό; Δεν πειράζει θα το δεχτώ. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ. Πιστεύω ότι θα πει πολλά ακόμα”. Επιπλέον, η Ζέτα τόνισε πως το show δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη συνταγή των καβγάδων διότι δεν είναι κάτι που το έχει ανάγκη.

Ο Θέμος και ο Βαγγέλης ρώτησαν την Ζέτα Μακρυπούλια και για τον Αργύρη Αγγέλου που την αποκαλούσε σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς “Ζετάκι”. “Με ξέρει πάρα πολλά χρόνια, είχε και άγχος…”, σημείωσε η παρουσιάστρια, η οποία ωστόσο, μετά την επίσκεψή της στο ΟΛΑ και τις επισημάνσεις που της έγιναν είπε ότι θα ξανασκεφτεί το θέμα της κόντρας.

Δείτε το βίντεο με τις σπόντες αποχώρησης της Ζέτας Μακρυπούλια από το DWTS 3.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.