#

Κλειστά την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου τα καταστήματα σε όλη τη χώρα

Ποια είναι η τελική απόφαση προς το παρόν όσον αφορά τα καταστήματα την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου; Θα απεργήσουν ή όχι τα καταστήματα;

Στο εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τις αποφάσεις των εμπορικών συλλόγων, τονίζει η ΕΣΕΕ, ζητώντας κατανόηση από τους υπαλλήλους που απεργούν και καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για τις ανισορροπίες στην αγορά.

Αναγγελίες από το υπουργείο για πλήρη απελευθέρωση 52 Κυριακές τον χρόνο, με αποσπασματικές δηλώσεις ασαφούς περιεχομένου, λειτουργούμε – δεν λειτουργούμε τις Κυριακές προαιρετικά, χωρίς μελέτη και διάλογο, δημιούργησαν αδικαιολόγητη αναστάτωση στην αγορά.

Εν τέλει, κλειστά θα είναι την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και τελευταία του έτους τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα καθώς οι εμποροϋπάλληλοι έχουν προαναγγείλει 24 απεργία αντιδρώντας στην απόφαση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

Παράλληλα, διοργανώνεται συγκέντρωση στην οδό Ερμού στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου. Επισημαίνεται ωστόσο, οι περισσότεροι εμπορικοί σύλλογοι δηλώνουν αποφασισμένοι να ανοίξουν αύριο τα καταστήματά τους.

Δείτε μερικές προτάσεις για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2013.

Δείτε

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!