Βόλος: γνωστοί επιχειρηματίες πίσω από τη “μαφία” του..

Πίσω από ποια “μαφία” ξεσκεπάστηκαν πασίγνωστοι επιχειρηματίες στον Βόλο από αστυνομική επιχείρηση; Tι κατασχέθηκε στους επιχειρηματίες;

Σε πλήρη εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση που ξεσκέπασε τους δύο γνωστούς επιχειρηματίες που τους κατασχέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, συμβόλαια αγοράς ακινήτων και πολυτελή αυτοκίνητα.

Η αστυνομία που είχε πληροφορίες για τη δράση των συλληφθέντων, έφτασε στα ίχνη τους, με παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων. Όπως διαπιστώθηκε, εγκέφαλοι ήταν δύο γνωστοί επιχειρηματίες του Βόλου, που εμπλέκονται σε απάτες μέσω παράνομου στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 43 άτομα σε Βόλο και Θεσσαλονίκη, από τα οποία 18 είναι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί μεγάλα χρηματικά ποσά, βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων, συμβόλαια αγοράς ακινήτων, ηλεκτρονικός εξοπλισμός παρακολούθησης, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ναρκωτικά.

Οι δράστες είχαν μόνο σε ομόλογα γύρω στο 1,5εκ.€. Στην κατοχή των εν λόγω επιχειρηματιών βρέθηκαν πολυτελή σκάφη και αυτοκίνητα. Οι έρευνες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δείτε γιατί συνελήφθη Αντώνης Γλου, γνωστός επιχειρηματίας αλυσίδας καταστημάτων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.