Ο Γιάννης Ζουγανέλης για τη Χρυσή Αυγή

Tι είπε σε συνέντευξη του ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ζουγανέλης για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής; Πώς τους ονόμασε ο Ζουγανέλης;

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και δηλώνει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι “χωρίς μνήμη”. Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλη στην εφημερίδα ” Το Παρόν”:

Πώς σας φαίνεται που ο ελληνικός λαός επιλέγει τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή;

Οι άνθρωποι που επιλέγουν τις φασιστοειδείς παρατάξεις είναι άνθρωποι χωρίς μνήμη. Να μιλάμε για τον Χίτλερ; Για τους εκατομμύρια νεκρούς; Η ζωή είναι το πιο ωραίο πράγμα και εκείνοι το αφάνισαν. Τα κόμματα αυτά στηρίζονται στα ψέματα. Ότι δήθεν υπερασπίζονται τον ελληνικό λαό από τους μετανάστες. Γκεμπελικές μέθοδοι.

Σε υπερασπίζομαι γιατί η αστυνομία δεν μπορεί, με στόχο να σε προσεταιριστώ. Αν υπήρξε σωστή μεταναστευτική πολιτική – γιατί οι μετανάστες είναι περισσότεροι στη χώρα μας από ό,τι μπορούμε να συντηρήσουμε – δεν θα είχε τέτοια πέραση η Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο, είμαι λίγο καχύποπτος με τους μετανάστες. Η Ελλάδα είναι στόχος. Που βρίσκει ο κάθε πεινασμένος μετανάστης 4.000 δολάρια για να έρθει στην Ελλάδα; Ποιος του δίνει τα χρήματα; Ποιοι είναι αυτοί;

Τέλος πάντων, δεν μου πάνε οι φασιστικές ιδεολογίες. Στη Χούντα, μαθητής Λυκείου, ήμουν στο Πολυτεχνείο, φυλακίστηκα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τι πέρασα, είπε στη δήλωση του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε τι ακριβώς έγραψε η Χρυσή Αυγή για την Νατάσα Μποφίλιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

3 Σχόλια

  1. Nai kyrios, symfwnw s’afta pou les alla giati den vgazeis kix gia ta ekatomyria pou eksafanisan oi sosialo-deimokrates; dyo antipales ideologies einai kai den to paradexeste, ti na kanoume;

  2. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου περί χρυσής αυγής, αλλά τα 4.000 δολάρια στα οποία αναφέρεσαι, φίλε Γιάννη είναι μόνον τα πορθμεία από τουρκία ελλάδα. Το συνολικό ταξίδι τους, κοστίζει τρεις και τέσσερεις φορές περισσότερο και ασφαλώς δεν τα πληρώνουν αυτοί, γιατί αν τα είχαν ή αν μπορούσαν να τα βρούν, θα καθόντουσαν στις χώρες τους ως μεγάλοι επιχειρηματίες και δε θα ερχόντουσαν σε μιά ελλάδα που πεινάνε και οι ντόπιοι.
    Αφού λοιπόν αυτοί δε μπορούν να τα πληρώσουν, αναρωτιέσαι ποιοί είναι εκείνοι που τα πληρώνουν και άρα έχουν στοχοποιήσει την ελλάδα και τους έλληνες.
    Θεωρώ την ερώτησή σου ρητορική, γιατί αδυνατώ να πιστεψω ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης, αγνοεί κάτι που κάθε έλληνας άνω των δέκα ετών γνωρίζει πολύ καλά.
    Επειδή όμως όλα είναι πιθανά σ’ αυτόν τον απίθανο τόπο, θα σου δώσω μερικές πληροφορίες σχετικά μ’ αυτούς, ελπίζοντας ότι θα το ψάξεις στη συνέχεια και μόνος σου, γιά ακόμη περισσότερες.
    Σε ότι αφορά την καταγωγή τους, είναι κοντογείτονές μας από τα παράλια της ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου.
    Σε ότι αφορά τη σχέση τους με τον ελληνισμό, είναι ο αρχαιότερος και μεγαλύτερος εχθρός μας.
    Σε ότι αφορά τις έδρες τους παγκόσμια, είναι κυρίως τρεις, η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και η πρωτεύουσα του μεσογειακού τους κράτους.
    Όσοι απ’ αυτούς βρίσκονται στη χώρα μας, απολαμβάνουν διά νόμων ειδικών προνομίων που δεν έχουμε εμείς οι υπόλοιποι, κυρίως σε ότι αφορά φορολογικά και αστικά θέματα.
    Τα τελευταία σαράντα χρόνια καταλαμβάνουν στη κρατική μας (και όχι μόνον) διοίκηση, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα, ύψιστα αξιώματα και θέσεις, (πιό ψηλά δε γίνεται) και η έδρα τους είναι στην Αθήνα, στην οδό Φιλελλήνων.
    Αυτά φίλε Γιάννη, είναι νομίζω αρκετά γιά να σε βοηθήσουν να βρεις την ταυτότητά τους, γιατί αν μου ζητούσες περισσότερα, το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω είναι, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, ελπίζοντας ότι δε θα μου έλεγες, σαν το φίλο μου τον Παντελή, ότι είναι μιά δεκαοχτούρα που έχει στραβοκαταπιεί καλαμπόκι.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines