Έστησαν ενέδρα και σακάτεψαν γνωστό επιχειρηματία στην Κρήτη

Πώς ξεκίνησε η ενέδρα ενός γνωστού επιχειρηματία στην Κρήτη όταν κλείδωσε το κατάστημα του; Ποιοι του είχαν στήσει ενέδρα;

Αδίστακτοι ληστές έστησαν καρτέρι σε γνωστό επιχειρηματία από το Ηράκλειο Κρήτης την παραμονή των Χριστουγέννων, του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου στην περιοχή του Μασταμπά, στη λεωφόρο Ιωνίας και έγινε γνωστό το πρωί.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, τρεις δράστες περίμεναν καρτερικά τον γνωστό επιχειρηματία να κλείσει το μαγαζί του. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν βάλει στο στόχαστρο τις εισπράξεις της ημέρας και μόλις ο καταστηματάρχης κλείδωσε το μαγαζί του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Ο άτυχος άνδρας μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, πεσμένος κάτω και προσπαθώντας να αποφύγει τα χτυπήματα την ώρα παράλληλα που οι δράστες έψαχναν πάνω του τα χρήματα, άρχισε να φωνάζει. Περίοικοι που βγήκαν από τα σπίτια τους, ανάγκασαν τους δράστες να τραπούν σε φυγή και ο γνωστός επιχειρηματίας από την Κρήτη τη γλίτωσε με αρκετούς μώλωπες.

Δείτε ποιο το παρασκήνιο της σύλληψης του Γιάννη Καρούζου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.