Τι ανάγκαζε τους κρατούμενους να βάζουν στα γεννητικά όργανα

Tι ζητούσε η νοσηρή φαντασία ενός θεσμοφύλακα που ήταν εργαζόμενος σε φυλακές; Τι ανάγκαζε τους κρατούμενους να βάζουν στα γεννητικά τους όργανα;

Πέρα από την αναστάτωση στις φυλακές του Κορυδαλλού με φαγητό των κρατούμενων πριν κάμποσο καιρό, οι μαρτυρίες στις φυλακές δεν έχουν τελειωμό. Αντιθέτως στη προκειμένη περίπτωση είναι ακόμη πιο σοκαριστικό με πρωταγωνιστή τoν δεσμοφύλακα Lafayette Hall, εργαζόμενo σε φυλακή της Β. Καρολίνας στις ΗΠΑ.

O Lafayette Hall, σύμφωνα με τις κατηγορίες εναντίον του, ανάγκαζε τους κρατούμενους να βάζουν σάλτσα τσίλι στα γεννητικά τους όργανα, αναφέρει το πρακτορείο Associated Press.

Από τη στιγμή που η συμπεριφορά του στις φυλακές έγινε γνωστή, ο δεσμοφύλακας Lafayette Hall έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα .

Τον περασμένο Ιούλιο, έξι κρατούμενοι έστειλαν επιστολές παραπόνων στις αρμόδιες αρχές εξηγώντας τους τι συμβαίνει, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται τη βοήθεια ανωτέρων οργάνων της πολιτείας, ανέφεραν ότι επιθυμούν να έχουν νομική εκπροσώπηση και υπογράμμισαν ότι φοβούνται για αντίποινα.

Στην επιστολή τους, εξήγησαν με λεπτομέρειες ότι ο κατηγορούμενος Lafayette Hall –μαζί και με άλλους εργαζόμενους των φυλακών– τους υποχρέωνε σε εξευτελιστικές πράξεις για να διασκεδάζει σε βάρος τους, όπως το να κάνουν στριπτίζ μπροστά σε όλους και να υποκρίνονται ότι κάνουν έρωτα. Επιπλέον, τους πίεζε να καταπίνουν μία πολύ καυτή σάλτσα τσίλι αγορασμένη από το Διαδίκτυο, με την οποία έπρεπε επίσης να κάνουν επάλειψη στα γεννητικά τους όργανα. Τέλος, ο δεσμοφύλακας Lafayette Hall με τις περίεργες ιδέες τους υποχρέωνε να χαϊδεύουν και να φιλούν άγρια φίδια.

Όσοι συμπεριφέρονταν καλά, ανταμείβονταν με χαλαρή εργασία, τσιγάρα και μπύρες, παρόλο που η χρήση αλκόολ και το κάπνισμα απαγορεύονται στις φυλακές της Β. Καρολίνας. Η έρευνα σε βάρος του Lafayette Hall συνεχίζεται.

Διαβάστε τα μυστικά της στοιχειωμένης σήμερα φυλακής Αλκατράζ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.