Πολιτικές ανατροπές λόγω Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ

Ποιες είναι οι πολιτικές ανατροπές που θα προκύψουν από την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ;

Σάλος στην πολιτική ζωή μετά τις αποκαλύψεις των εφημερίδων Πρώτο Θέμα και ΒΗΜΑ για την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ, μητέρας του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Οι δυο εφημερίδες αναφέρουν ότι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου εμπλέκεται, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στασινόπουλου στους Εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζακίτη, στη λίστα Λαγκάρντ. Η κυρία Παπανδρέου φέρεται να έχει κατάθεση ύψους 500 εκατομμυρίων (δεν διευκρινίζεται δραχμών ή Ευρώ) μέσω παρένθετου προσώπου στην τράπεζα HSBC.

Οι αποκαλύψεις για την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ, εάν αποδειχθούν αληθείς, μπορούν να πυροδοτήσουν άμεσες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή που θα επηρεάσουν καταλυτικά το ΠΑΣΟΚ και εμμέσως την τρικοματική κυβέρνηση.

Η υπόθεση ασφαλώς μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά αν ισχύει η εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου τίθεται αυτομάτως θέμα στο ΠΑΣΟΚ αφού ήταν στην κυβέρνηση όταν παρεδόθη η λίστα Λαγκάρντ και “χάθηκε” από κορυφαία στελέχη του.

Η σύνδεση της εξαφάνισης της λίστας Λαγκάρντ με την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου μοιάζει αναπόφευκτη. Σε αυτή την περίπτωση είναι λογικό να αναμένουμε εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως και με διαλυτικές επιπτώσεις.

Διαβάστε ποια η απάντηση της Μαργαρίτας Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.