#

“Στο σφυρί” η περιουσία Πάγκαλου. Ποια ακίνητα πουλάει

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναγκάζεται να πουλήσει τα ακίνητά του λόγω οικονομικής στενότητας. Ποια ακίνητα φιλέτα πουλάει;

«Στο σφυρί» βγάζει την ακίνητη περιουσία του ο Θόδωρος Πάγκαλος καθώς όπως δήλωσε…«χωρίς καμιά διάθεση χιούμορ, αυτήν την στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα αλλά κανείς δεν αγοράζει. Συμβαίνει να έχω την τύχη και την ατυχία να είμαι απόγονος μιας οικογένειας με λίγα παιδιά και πολλά ακίνητα».

Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ότι θα πετύχει τον διακανονισμό που έχει ζητήσει από την εφορία.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πως ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σύμφωνα με την τελευταία δήλωση πόθεν έσχες που είχε υποβάλει στην Βουλή, «έχει» συνολικά 53 ακίνητα.

Μάλιστα μόνο τα τέσσερα από αυτά έχουν σημερινή εμπορική αξία 1.134.000 ευρώ!

Πρόκειται για το διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία επί της οδού Ριζάρη 13, εμβαδού 122,25 τ.μ., (αυτό θα μπορούσε να πιάσει 2.000 ευρώ το τ.μ.), το διαμέρισμα των 89 τ.μ. που βρίσκεται στην πλατεία του Κολωνακίου στην διεύθυνση Φιλικής Εταιρείας 18 (πιάνει τα 4.000 ευρώ το τ.μ.), τα γραφεία στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Γερανίου στην Αθήνα, συνολικού εμβαδού 123 τ.μ., καθώς και το παλαιό ακίνητο των 120 τ.μ. επί οικοπέδου 180 τ.μ., στην οδό Εξήκιου 10 κοντά στον σταθμό Λαρίσης (θα μπορούσε να πιάσει 350.000 ευρώ).

Διαβάστε το άγριο ξεκατίνιασμα για τη σύνταξη του Πάγκαλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!