#

Ποιος είναι ο πλουσιότερος αρχηγός κόμματος [φωτο]

Ποιος είναι ο πλουσιότερος αρχηγός κόμματος όπως δείχνει η καταγραφή της δήλωσης πόθεν έσχες των πολιτικών;

Πλήρης είναι η καταγραφή των δηλωθέντων περιουσιακών στοιχείων των υπόχρεων σε υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες, τονίζει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της αρμόδιας για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων Επιτροπής, Αθανάσιος Νάκος.

«Ο έλεγχος που διενεργήθηκε απέβλεπε, κυρίως γιατί αυτό είναι το νόημα του νόμου στη διακρίβωση εάν τα δηλωθέντα και ελεγχθέντα δεδομένα, η απόκτηση νέων περιουσιακών στοιχείων ή η επαύξηση παλαιότερων, δικαιολογούνται από τα πάσης φύσης έσοδα που έχουν οι ελεγχόμενοι -δηλαδή το «πόθεν έσχες”», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Νάκος και σημειώνει ότι με τις υποδείξεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τα πόθεν έσχες θα παραμείνουν αναρτημένα στον ιστότοπο της Βουλής έως τις 11 Ιανουαρίου 2013.

Από τα στοιχεία που προκύπτουν από τις δηλώσεις πόθεν έσχες του 2010 των πολιτικών αρχηγών και των δύο πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ακολουθεί ο εξωκοινοβουλευτικός, πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Διαβάστε αναλυτικά τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών αρχηγών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!