#

Δώδεκα είδη φωτιά που πρέπει να δοκιμάσετε στο κρεβάτι

Ποια είναι τα 12 είδη φωτιά που πρέπει να δοκιμάσετε στο κρεβάτι; Διαβάστε τι προσφέρει το κάθε ένα από αυτά τα 12;

Υπάρχουν 12 είδη που πρέπει να δοκιμάσει μια γυναίκα στο κρεβάτι. Αν είναι σε φάση που έχει βρει αυτόν που θέλει, οι sexperts του είδους λένε πως καλό θα είναι να έχει ζήσει μια ντουζίνα ερωτικές εμπειρίες για να μην έχει απωθημένα.

1ο είδος φωτιά. Να το κάνει με ξένο: Είναι ο τύπος που τον γνώρισες στη χώρα του ή ως τουρίστα στη δική σου. Αν φτάσεις στο κρεβάτι μαζί του θα έχει πολύ πλάκα όταν θα σου μιλάει βρώμικα στη γλώσσα του. Είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία να υποψιάζεσαι πάνω κάτω τι σου λέει ο άλλος αλλά να να μην είσαι και σίγουρη τι ακριβώς.

2ο είδος φωτιά. Έρωτα με τον “Έναν”: Νόμιζες ότι ήταν ο τέλειος. Όταν χωρίσατε αναρωτιόσουν αν θα ξανακάνεις κάτι με έναν τέτοιο τύπο. Κι όμως, όταν συναντήσεις τον πραγματικά σωστό άντρα για σένα, θα διαπιστώσεις ότι ο έρωτας με τον προηγούμενο ήταν απλά η προπόνηση.

3ο είδος φωτιά. Το τεράστιο «εργαλείο” στο κρεβάτι σου: Είναι καλό να έχεις δοκιμάσει την εμπειρία με κάποιον προικισμένο, αλλιώς θα αναρωτιέσαι πάντα πόσο μεγάλο είναι το τεράστιο.

4ο είδος φωτιά. Βρώμικος έρωτας στο κρεβάτι: Είναι όταν μόλις τελειώσει θες να το ξεχάσεις. Αλλά μόνο έτσι θα εκτιμήσεις το καλό και ίσως και το μέτριο.

5ο είδος φωτιά. Το θυμωμένο του μίσους και χωρισμού: Η κατηγορία 3 σε 1. Εδώ είναι σαν μια πάλη με τη διαφορά ότι στο τέλος κερδίζουν και οι δύο.

6ο είδος φωτιά. Με ηθοποιό, καλλιτέχνη, αθλητή, DJ, rock star: Να είσαι η γκόμενα κάποιου διάσημου, έστω και για λίγο. Έτσι δεν θα έχεις την ψευδαίσθηση ότι αυτοί οι άντρες είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο.

7ο είδος φωτιά. Πίσω πόρτα: Είναι χρήσιμο να ξέρεις αν σου αρέσει η “πίσω πόρτα”. Δοκίμασε το με κάποιον που εμπιστεύεσαι, έναν τύπο που δεν θα τον χαλάσει αν στην πορεία του πεις ότι τελικά δεν θέλεις.

8ο είδος φωτιά. Δυο κορίτσια είναι καλύτερα από ένα στο κρεβάτι: Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα με μια γυναίκα. Και ένα φιλί ακόμα είναι από μόνο του εμπειρία.

9ο είδος φωτιά. Γεφύρωσε το χάσμα γενεών: Δοκίμασε να το κάνεις με έναν μεγαλύτερο και έναν μικρότερο άντρα. Ο μεγαλύτερος θα έχει πείρα και ο μικρός περισσότερη ορμή.

10ο είδος φωτιά. Γίνε η «Αφέντρα» στο κρεβάτι: Δοκίμασε να είσαι από πάνω του και παίρνε πρωτοβουλίες. Συνδύασέ το με δερμάτινα αξεσουάρ όπως καμουτσίκι, χειροπέδες κλπ.

11ο είδος φωτιά. Με μεθυσμένο στο κρεβάτι: Έχει πιει κάμποσο και τώρα είναι του χεριού σου. Απελευθερώσου και κάνε πράγματα που σε άλλες περιπτώσεις θα κώλωνες να τα κάνεις. Μην ντραπείς γιατί το επόμενο πρωί μπορεί να μην τα θυμάται και όλα.

12 είδος φωτιά. Αυνανισμός: Είναι ο τρόπος που καταλαβαίνεις τι σου αρέσει και πειραματίζεσαι με τον εαυτό σου και αυτό δεν σταματάει ποτέ.

Διαβάστε ποια προβλήματα ελλοχεύουν στη χρήση της πίσω πόρτας στον έρωτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!