#

Αγρίνιο: Η βέργα του ψαροντούφεκου του διαπέρασε το κρανίο [φωτο]

Πώς η βέργα από ψαροντούφεκο διαπέρασε το κρανίο 42χρονου στο Αγρίνιο; Ποια η κατάσταση της υγείας του μετά το ατύχημα;

Άλλο ένα περιστατικό, μετά τη μητέρα που μήνυσε την κόρη της στο Αγρίνιο, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Μέχρι και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Αγρινίου χρειάστηκε σήμερα, ώστε να κόψει τη βέργα ψαροντούφεκου που από το λαιμό τραυματία στο Αγρίνιο, βγήκε από το πάνω μέρος του κρανίου του.

Οι συνθήκες του τραυματισμού του άνδρα δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, αλλά το χτύπημα από την βέργα του ψαροντούφεκου που δέχτηκε ο 42χρονος ήταν τέτοιο που από το λαιμό του, διαπέρασε τον εγκέφαλο και η μύτη της βέργας βγήκε από το πάνω μέρος του κρανίου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Αγρινίου και άφωνοι έμειναν γιατροί και νοσηλευτές μόλις αντίκρισαν το θέαμα. Ανάλογος τραυματισμός έχει σημειωθεί ένας ακόμη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη σύμφωνα με πληροφορίες.

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, για να κόψει τμήματα της βέργας και στη συνέχεια ο νευροχειρούργος του νοσοκομείου, κατάφερε να βγάλει τη βέργα από το πάνω μέρος του κρανίου του τραυματία. Στη συνέχεια ακολούθησε επέμβαση ώστε να αντιμετωπιστούν τα τραύματα και ο 42χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αγρινίου.

Οι προσπάθειες του νευροχειρούργου και των συνεργατών του στέφθηκαν τελικά από επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ατύχημα στο Αγρίνιο με την βέργα να έχει περάσει από το κρανίο του άτυχου άνδρα:

Διαβάστε πώς το κρανίο αποκόπηκε από την σπονδυλική στήλη 23χρονης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!