#

Απίστευτοι διάλογοι Ψυχάρη-Παναγούλη. Χούντα, ουίσκι και.. λάδι

Ποιοι οι απίστευτοι διάλογοι για ουίσκι, λάδια και χουντικούς ανάμεσα στον Ανδρέα Ψυχάρη και τον Στάθη Παναγούλη;

Εκτός ορίων βγήκε πριν από λίγο η κόντρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Ψυχάρη με τον συνάδελφό του του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής με τις εκφράσεις που ακούστηκαν να παραπέμπουν σε πεζοδρόμιο.

Μολονότι ο κ. Ψυχάρης είχε πάρει τον λόγο από τον Πρόεδρο της Επιτροπής για να τοποθετηθεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με φωνές και κραυγές για παραίτηση Δένδια δεν τον άφηναν να μιλήσει με αποτέλεσμα ο κ. Ψυχάρης να μιλήσει για φασιστική νοοτροπία. ” Δεν σου έβαλε καλό και πολύ λάδι φαίνεται ο Σταματόπουλος” απάντησε ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Ψυχάρης έχει “νονό” τον πρώην συνταγματάρχη και Υπουργό Τύπου της χούντας Β.Σταματόπουλο. Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με πολλά υπονοούμενα:

ΨΥΧΑΡΗΣ: “Εγώ δεν ξέρω ούτε από λάδια, ούτε από ουίσκι, ούτε από μπαρμπούτι”.
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ:” Άντε από δω ρε καραγκιόζη”
ΨΥΧΑΡΗΣ: Εϊναι απαράδεκτο αυτό που είπε για μένα. Να εμπλέκει εμένα με τη δικτατορία. Εγώ γεννήθηκα το 1967. Είναι απαράδεκτο και θα πρέπει να ντρέπεστε. Ντροπή σας.
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: Εγώ δεν είπα ότι φταίει το παιδί. Ο πατέρας του, του πήγε τον Βύρωνα Σταματόπουλο να τον βαπτίσει.
ΨΥΧΑΡΗΣ: Με άτομα που δεν σέβονται το κοινοβούλιο εγώ δεν έχω καμία κουβέντα να πω.

Η έκπληξη πάντως ήρθε από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος συνομιλώντας με τον Ανδρέα Ψυχάρη ενώπιον πολλών δημοσιογράφων άδειασε τον “σύντροφο” στο ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη συμφωνόντας με τον βουλευτή της Ν.Δ ότι όσα είπε ο Παναγούλης ήταν απαράδεκτα.

Διαβάστε την άγρια κόντρα Σταύρου Ψυχάρη-Απόστολου Κακλαμάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!