#

Γνωστή ελληνίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε βραζιλιάνικο σήριαλ

Τι αποκάλυψε γνωστή ελληνίδα ηθοποιός για το νέο της εγχείρημα να πρωταγωνιστήσει σε βραζιλιάνικο σήριαλ; Ποια ηθοποιός είναι;

Το μεσογειακό ταμπεραμέντο της γνωστής ηθοποιού είναι αυτό που την έχει κάνει να ξεχωρίσει, αλλά και της έχει ανοίξει αρκετές πόρτες. Πριν λίγο καιρό, η Δωροθέα Μερκούρη έγινε η μούσα γνωστού σχεδιαστή μόδας, ενώ συμμετείχε στη ρωσική ταινία «Anna German», όπου αναφερόταν στην ζωή διάσημης τραγουδίστριας.

Τώρα η Δωροθέα Μερκούρη, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Βραζιλία, αφού πρόκειται να συμμετάσχει σε σίριαλ. «Βρίσκομαι εκεί τρείς, τέσσερις φορές τον χρόνο. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι αυτό είναι το κοινό μας σημείο με τη Μόνικα Μπελούτσι. Στην εξωτική γωνιά της γης περνάμε όμορφα κάνοντας οικογενειακώς παρέα», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα η Δωροθέα Μερκούρη.

dorothea merkouriΑυτή την περίοδο η Δωροθέα Μερκούρη μαθαίνει πορτογαλικά, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει σε σίριαλ. «Η βιομηχανία του θεάματος στην Βραζιλία είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και στο Χόλιγουντ. Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβάλλεται το βράδυ έχει πάνω από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ οι ηθοποιοί γίνονται αντικείμενο λατρείας».

Δείτε ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έμπλεξε με εφορία και καταδικάστηκε

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!