Νέο πλήγμα με τα σούπερ μάρκετ Βερόπουλος

Ποιο είναι το νέο πλήγμα από τη βόμβα του ΕΦΕΤ για την αλυσίδα καταστημάτων Βερόπουλος; Τι πρόστιμο έδωσε ο ΕΦΕΤ στον Βερόπουλο;

“Κοντά σας… Υπεύθυνα”, έλεγε πρόσφατα ο Νίκος Βερόπουλος από τη τηλεόραση απευθυνόμενος στους καταναλωτές, όμως η βόμβα του ΕΦΕΤ που έσκασε για κατάστημα της αλυσίδας στη Πεύκη άλλα δείχνει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ , στο συγκεκριμένο σημείο διαπιστώθηκαν τρόφιμα ζωικής και φυτικής προέλευσης τα οποία οι εργαζόμενοι τα είχαν αποψύξει και εν συνεχεία επανακαταψύξει, παρουσιάζοντας έτσι μη κανονικούς -όπως λέει ο ΕΦΕΤ– οργανοληπτικούς χαρακτήρες.

Μάλιστα ο ΕΦΕΤ για το συγκεκριμένο παράπτωμα έκρινε και επέβαλε το ποσό των 4.000 ευρώ στον Βερόπουλο! Προφανώς δεν το έκανε για τυπικούς λόγους αλλά για να συνετίσει την εταιρεία προκειμένου να μην το ξανακάνει.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ στην εταιρεία Χαλκιαδάκης -όπου η εταιρεία Βερόπουλος είναι μέτοχος- σχετικά με τις υποδομές και τον εξοπλισμό, ενώ διαπιστώθηκαν σε σοβαρές αποκλισεις από τους όρους αδειοδότησης.

Δείτε ποιες πολύ γνωστές γαλακτοβιομηχανίες έχουν πρόστιμα από ΕΦΕΤ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!