Έκρηξη στο Mall στο Μαρούσι: πόσοι τραυματίες [φωτο]

Τι συνέβη στο Mall στο Μαρούσι; Πόσοι ήταν οι τραυματίες από την έκρηξη στο Mall στο Μαρούσι; Πώς ειδοποιήθηκαν οι αρχές για την έκρηξη;

Έκρηξη σημειώθηκε στο Mall του Αμαρουσίου, λίγο πριν από τις 11 το πρωί, με δύο τραυματίες, υπάλληλους security.

Ο ένας έχει μεταφερθεί εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ και φυσικά ο χώρος που έγινε η έκρηξη στο Mall έχει εκενωθεί, ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικές δυνάμεις, πυροτεχνουργοί και δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι άνδρες.

Στις 9:55 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβας σε 50 λεπτά ενώ ακολούθησε και νέο προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 9:58 στη ιστοσελίδα zougla.gr.

Ο άγνωστος δεν ανέφερε οργάνωση, αλλά είπε ότι θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης. Ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μαζί με την υπηρεσία ιδιωτικής ασφάλειας του Mall στο Μαρούσι εκκένωσαν το χώρο.

Η έκρηξη στο Mall του Αμαρουσίου σημειώθηκε κατά τη διαδικασία της εκκένωσης αλλά οι πολίτες είχαν απομακρυνθεί και στο χώρο υπήρχαν μόνο οι άνδρες σεκιούριτι και αστυνομικοί γι’ αυτό και υπήρξαν ελαφροί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μικρής ισχύος. Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί ο χώρος και γίνεται έρευνα από πυροτεχνουργούς.

Λόγω της έκρηξης στο Mall στο Μαρούσι, έκλεισε ο σταθμός του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στη Νερατζιώτισσα και οι συρμοί κινούνται από Πειραιά μέχρι Ειρήνη.

Δείτε φωτογραφίες από το Mall στο Μαρούσι που έγινε η έκρηξη:

Διαβάστε πού ήταν τοποθετημένη η βόμβα στο Mall του Αμαρουσίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.