#

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου ερωτεύτηκε

Ποιον ερωτεύτηκε η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα; Πού βρίσκεται τώρα η Μαργαρίτα Παπανδρέου και τι δηλώνει ο περίγυρος της για το αν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα;

H κόρη του Γιώργου Παπανδρέου τελείωσε τις σπουδές της στο τμήμα της βιολογίας στο Imperial College του Λονδίνου και πλέον είναι έτοιμη να αναζητήσει την δική της θέση στον χώρο εργασίας.

Η ίδια η Μαργαρίτα Παπανδρέου όπως λένε άτομα από το περιβάλλον της δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και θα αναζητήσει δουλειά στο εξωτερικό.

kori papandreouΟι γνωριμίες του πατέρα της Μαργαρίτας Παπανδρέου άλλωστε της εγγυώνται μια σίγουρη θέση σε κάποια εταιρία. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου μεγάλωσε σε ένα υπερπροστατευτικό περιβάλλον. Έκανε παρέα με συμμαθητές της από το Κολλέγιο Αθηνών, όλοι γόνοι γνωστών και πλούσιων οικογενειών. Ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα στην εφηβεία όταν και σύναψε σχέση με συμμαθητή της, με τον οποίο είχε βγει μάλιστα και πολλές φωτογραφίες.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της η Μαργαρίτα Παπανδρέου ήταν ερωτευμένη με τον γιο του Ρίτσαρντ Πάρκερ, συμβούλου του πατέρα της, όταν εκείνος ήταν Πρωθυπουργός.

Δείτε στις φωτογραφίες το ζευγάρι Παπανδρέου να ποζάρει με χάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!