Η λογοκριμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα [φωτο]

Ποια είναι η φωτογραφία εκείνη της πριγκίπισσας Νταϊάνα που προκάλεσε σάλο στη Βρετανία καθώς δεν δημοσιεύθηκε ποτέ;

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία, γύρω από την επικείμενη δημοπρασία μιας παλιάς, «λογοκριμένης» φωτογραφίας της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο οίκος δημοπρασιών RR Auctions βγάζει στο σφυρί την μέχρι πρότινος άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία οι υπεύθυνοι της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror» αποφάσισαν να μη δημοσιεύσουν ποτέ λόγω του περιεχομένου της.

Η φωτογραφία απεικονίζει την πριγκίπισσα Νταϊάνα ξαπλωμένη σε κάποιο σαλέ, στην αγκαλιά ενός νεαρού άντρα. Στο στιγμιότυπο επίσης διακρίνεται ένα μπουκάλι ουίσκι. 32 χρόνια μετά, έμελλε να δει το φως της δημοσιότητας συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών ιδιωτών που είναι διατεθειμένοι να μπουν στη μάχη της αγοράς της.

Πάνω στη φωτογραφία αναγράφεται με μολύβι η φράση «να μην δημοσιευθεί». Η ημερομηνία που αναγράφεται πίσω από την εικόνα ίσως εξηγεί το λόγο. «26 Φεβρουαρίου 1981», δηλαδή δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Κάρολο από το παλάτι του Μπάκινγχαμ.

daianaΤα τελευταία επτά χρόνια η εν λόγω φωτογραφία βρίσκεται στα χέρια ιδιώτη ο οποίος την αγόρασε από το αρχείο της Daily Mirror και θα βγει σε δημοπρασία που θα γίνει στις ΗΠΑ στις 19 Ιανουαρίου. Η τιμή της λόγω της φράσης «να μην δημοσιευθεί» που αναγράφεται σε αυτή αναμένεται να φθάσει στα ύψη.

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την τιμή που αναμένεται να “πιάσει” κατά τη δημοπράτηση της, κάνουν λόγο για τουλάχιστον 1.000 δολάρια. Οι υπεύθυνοι του οίκου δημοπρασιών, πιστεύουν ωστόσο ότι η τιμή θα εκτιναχθεί στα ύψη εξ αιτίας της ένδειξης που φέρει. Η διαδικασία της δημοπρασίας θα λάβει χώρα από τις 17 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.

Δείτε τα νέα στοιχεία-φωτιά για τη δολοφονία Κένεντι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.