Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής: τι δείτε αύριο 16 Ιανουαρίου

Τι θα γίνει αύριο στο σίριαλ Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής; Διαβάστε ποιες οι νέες εξελίξεις στο τουρκικό σίριαλ Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής;

Η Βαλιντέ παίρνει τα ηνία στα χέρια της στο αυριανό επεισόδιο του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής. Η Χουρρέμ προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό της, ενώ ο Σουλεϊμάν κάνει προετοιμασίες για την εκστρατεία. Κατά τα διάρκεια αυτών των γεγονότων, η Μαχιντεβράν και ο Ηγεμόνας Μουσταφά, επιστρέφουν στο παλάτι.

Ξεκινά μια καινούργια περίοδος για το Τοπκαπί στο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Ο Μπεχράμ Πασά ζητάει από τον Σουλεϊμάν να αναλάβει τα παλιά του καθήκοντα. Ο Ιμπραήμ αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα των στοιχείων που έχει ο Μπεχράμ Πασά. Υποκύπτει στις θελήσεις του, χωρίς να έχει άλλη επιλογή.

Ο Σουλεϊμάν υποψιάζεται Ιμπραήμ τον λόγω της συμπεριφοράς του και του ζητάει να βρει μια λύση το συντομότερο. Ο Ιμπραήμ αντιμετωπίζει τον Μπεχράμ Πασά χωρίς δισταγμούς…Ενώ η ένταση στο χαρέμι συνεχώς αυξάνεται, η διαμάχη μεταξύ της Βαλιντέ και της Χουρρέμ επηρεάζει και τις παλλακίδες.

Δείτε το βίντεο με τον χορό της Σιλά στον Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!