#

«Αυτά γίνονταν στη Βίλα Αμαλία» [video]

Τι γινόταν στη βίλα Αμαλία σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής; Δείτε στο βίντεο πώς σχολίασε αυτά που γινόντουσαν στη βίλα Αμαλία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη Βίλα Αμαλία γίνονταν οι προετοιμασίες για τα επεισόδια στις πορείες, έφτιαχναν τις μολότοφ» λέει κάτοικος της περιοχής.

Τι απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, ο οποίος τόνισε ότι «η Βίλα Αμαλία είναι ασπίδα στη Χρυσή Αυγή» και προηγουμένως μίλησε για τις ασφυξιογόνες μάσκες και τα ρόπαλα στο σπίτι του.

Δείτε τα βίντεο τι ειπώθηκε για τη βίλα Αμαλία στη πρωινή εκπομπή του Mega:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bM_aOrexdk0

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XWmTz2z-qns

Δείτε τι καταγγελίες είχε η αστυνομία για τη βίλα Αμαλίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

1 Σχόλιο

  1. Δεν τρέφω καμία συμπάθεια ούτε στους δύο παρουσιαστές, ούτε στο κανάλι τους, όμως οφείλω να ομολογήσω ότι το θέμα σχετικά με το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσή Αυγή, κάπου πάνε να το πιάσουνε, αλλά τους ξεφεύγει.
    Και τα δύο αυτά κόμματα καθοδηγούνται και χρηματοδοτούνται από τα γνωστά διαχρονικά μας αφεντικά, ο στόχος των οποίων είναι να οδηγήσουν τουλάχιστον την πλειοψηφία του λαού μας, αν όχι όλους μας, στα δύο άκρα, ώστε με ένα διχασμένο και φανατισμένο λαό, ο τόπος ν’ αποτελέσει ευκολότερη λεία γιά τα δόντια τους, με απώτερο σκοπό, μέσω της συνεχούς εισβολής αλλοδαπών και την “ελληνοποίησή” τους, (που αποταλεί το Α και το Ω, του “προγράμματος” του ΣΥΡΙΖΑ), ο καινούργιος στόχος τους, (βλέπε πάρα κάτω), να επιτευχθεί γρηγορότερα και ευκολότερα.
    Η συνταγή γιά να το πετύχουν αυτό, είναι πολύ απλή και γι’ αυτό πολύ επικίνδυνη. Μας την παρουσίασε πολύ παραστατικά άλλος ένας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και πολύ απλά η συνταγή λέει: “Αν δεν είσαι με το ΣΥΡΙΖΑ, είσαι με τη Χρυσή Αυγή” !!!
    Αυτή τη συνταγή, τ’ αφεντικά μας την έχουν χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν εναντίο μας, (και γιά να μείνω μόνον στη μεταπολεμική περίοδο), στον εμφύλιο, στην επιβολή της χούντας και στη μεταπολίτευση, (με την επιβολή του πιό δοσηλογικού πολιτικού κατεστημένου της νεότερης ελληνικής ιστορίας, εξέχον και δραστήριο μέλος του οποίου απετέλεσε και αποτελεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις διάφορες μορφές του), τα τελευταία σαράντα περίπου χρόνια.
    Σε κάθε εφαρμογή της συνταγής ο ελληνισμός όλο και κάτι έχανε.
    Τη Βόρειο Ηπειρο και κάποια ανάκατάταξη πρός όφελός μας των βορείων συνόρων μας, με τον εμφύλιο, τη μισή Κύπρο με τη χούντα, τη δημιουργία γκρίζων ζωνών στα θαλάσσια συνορά μας με την τουρκία και την οικονομικοπνευματική εξαθλίωση μας, με τη μεταπολίτευση.
    Σήμερα στην μετά τη μεταπολίτευση εποχή, τα αφεντικά με εμπειρία πλέον διακοσίων περίπου χρόνων και αφού μας έχουν μελετήσει πολύ καλλίτερα με σκοπό να διορθώσουν τα λάθη τους, του παρελθόντος, στοχεύουν σε ένα πολύ πιό φιλόδοξο στόχο, ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.
    Κύρια όπλα τους, εκτός απ’ το άφθονο “χρυσίον” που πάντα διέθεταν, είναι τα δύο άκρα, Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο ρόλος βεβαίως και τον άλλων δούλων τους, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ 2 (κάποιοι τον λένε και ΔΗΜΑΡ), του ΠΑΣΟΚ, των Καμμένων, της ΝΔ και του κόμματος του Soros, θα είναι πολύ σημαντικός γιά την επίτευξη του σκοπού. (το ΚΚΕ ας μην το ενοχλούμε, γιατί αυτό τον καιρό προσπαθεί να πουλήσει το ραδιοσταθμό του).
    Μπορεί όλ’ αυτά να είναι υπερβολές; (γιατί ψέματα δεν είναι!). Μακάρι, ποιός δε θα το ‘θελε; Ο χρόνος (πιθανόν) θα δείξει.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines