#

Eurovision 2013 Ελληνικός τελικός | Live Streaming

Ποιος θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στον Eurovision 2013; Δείτε σε live streaming τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο τελικός της Eurovision 2013 και σε λίγες ώρες θα μάθουμε ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision 2013.

Στη σκηνή του τελικού της Eurovision 2013, ανέβηκε η Δέσποινα Βανδή και οι εκλεκτοί καλεσμένοι- νικητές σε διαγωνισμούς παλαιότερων ετών- καθώς και ο Γιώργος Καπουτζίδης, δίνοντας ένα ολιγόλεπτο show!

Με μία εντυπωσιακή έναρξη ξεκινάει o τελικός της Eurovision 2013. Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει με ένα μοναδικό τρόπο του καλεσμένους τις βραδιάς, τα αστέρια Ντίμα Μπιλάν, Ρουσλάνα, Αλεξάντερ Ρίμπακ και Μαρίγια Σερίφοβιτς!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μπαίνει με τη σειρά του στη σκηνή και η βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision 2013 που μπορείτε να δείτε σε live streaming ξεκινά.

Τα ντουέτα-έκπληξη στον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013.

Το «παρών» στον ελληνικό τελικό της Eurovsion 2013 δίνουν πολλοί τραγουδιστές και αναμένεται να χαρίσουν ένα αναβαθμισμένο show στον θεσμό. Τα ντουέτα-έκπληξη που εμφανίζονται είναι:

– η Ruslana με την Ελένη Φουρέιρα
– η Marija Serifovic με τις Μέλισσες
– ο Alexander Rybak με τον Κώστα Μαρτάκη
– η Έλενα Παπαρίζου με τους VEGAS
– ο Dima Bilan με την Demy
– η Ήβη Αδάμου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2013 θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%). Το κοινό θα ψηφίσει μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS). Το τραγούδι που θα επιλεγεί, θα διαγωνιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμε. Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο Πρώτος Ημιτελικός και στις 18 Μαΐου ο Τελικός.

H Eurovision, πρόκειται για ένα show διεθνούς εμβέλειας, αφού θα φιλοξενήσει έξι νικητές της Εurovision, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τραγούδια, που νίκησαν στο διαγωνισμό, σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές. Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι MEΛΙSSES και η Ελένη Φουρέιρα θα υποδεχτούν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic. Από τα highlights του Ελληνικού Τελικού θα είναι οι εμφανίσεις των δυο μοναδικών Ελληνίδων, που κέρδισαν το διαγωνισμό, της Βίκυς Λέανδρος και της Έλενας Παπαρίζου.

Άγχος και αγωνία επικρατεί στον ελληνικού τελικού της Eurovision 2013.

Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι μια ανάσα πριν βγουν στην σκηνή; «Σίγουρα θέλω να κερδίσω και να πάω στη Σουηδία. Είμαστε από το πρωί εδώ και έχω φαρυγγίτιδα, αλλά είναι όλα τόσο ωραία…», είπε η Θωμαή Απέργη στην κάμερα του Star ενώ ο Αγάθωνας ευχήθηκε σε όλους «Καλή επιτυχία» και οι Koza Mostra, τόνισαν πως είναι χαλαροί. «Έχω περισσότερο άγχος από τον Alex γιατί τραγουδάω, είναι live και θέλω να είμαι όπως θέλω να είμαι», είπε η Giorgina ενώ η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε:

«Τώρα δεν έχω άγχος, αλλά λίγο πριν βγω θα έχω σίγουρα. Ο γιός μου, μου έδωσε ένα φιλί και μια αγκαλιά, δίνοντάς μου δύναμη».

Τη μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ελληνικός τελικός της Eurovision 2013 θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, δορυφορικά από την ERT world, διαδικτυακά από το WebTV της ΕΡΤ και από την ιστοσελίδα του Eurovision TV , από το επίσημο κανάλι του MAD TV στο YouTube, από το Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD στον OTE TV, καθώς και στην Κύπρο από το ΡΙΚ.

Τα τέσσερα τραγούδια που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη Eurovision 2013 στο Μάλμε της Σουηδίας (με τη σειρά εμφάνισής τους τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού, όπως προέκυψε από κλήρωση), είναι τα εξής:

Καλλιτέχνης: Θωμαή Απέργη
Τίτλος: «one last kiss»
Μουσική: Γιώργος Γκέκας
στιχοι: Άγης Νικολακόπουλος
Παραγωγη: Soumka
Δισκογραφική Εταιρία: 2013 Panik Records

Καλλιτέχνες: Alex Leon Feat. Giorgina
Τίτλος: «Angel»
Μουσική και παραγωγή: Alex Leon
Στίχοι: Riskykidd και Alex Leon
Δισκογραφική Εταιρία: 2013 Panik Records

Καλλιτέχνες: Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης
Τίτλος: «Alcohol is Free»
Μουσική: Ηλιας Κοζας
Στίχοι: Στάθης Παχίδης
Παραγωγή: Koza Mostra
Δισκογραφική Εταιρία: Platinum Records

Kαλλιτέχνης: Αγγελική Ηλιάδη
Τίτλος: «Χίλιες και μια Νύχτες»
μουσικη και παραγωγή : Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου
Δισκογραφική Εταιρία: 2013 Platinum Records

Δείτε σε live streaming τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XSQTdUTrEFQ

Δείτε τις φωτογραφίες με τους διαδηλωτές έξω από τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!