#

Τα έψαλλαν για τα καλά στη Φώφη Γεννηματά [video]

Tι πικρά και αιχμηρά σχόλια άκουσε η Φώφη Γεννηματά στην Καλαμπάκα όπου μετέβη για προδυνεδριακό διάλογο;

Για «βιλαέτια», για «ΠΑΣΟΚ φτηνό κρεοπωλείο», για Συνέδριο-εξπρές και πολλά άλλα πικρά και αιχμηρά άκουσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην Καλαμπάκα όπου μετέβη στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου.

Όπως αναφέρει το Trikalanews τοπικό στέλεχος εμφανίσθηκε οργισμένη με την κατάσταση του ΠΑΣΟΚ και η αναφορά της για …βελαέτια στο κόμμα και για θολή γραμμή των πρωτοκλασάτων στελεχών στα ΜΜΕ που μπερδεύουν ενόψει Συνεδρίου τα στελέχη και τους οπαδούς, εξόργισε σφόδρα την κ. Γεννηματά.

Το κλίμα ήταν βαρύ, καθώς στην αίθουσα ήταν και πάλι μόνο οι «συνήθεις ύποπτοι» («δεν υπάρχει νεολαία» παρατήρησε έτερο τοπικό στέλεχος) και υπήρξε επιστράτευση κομματικών στελεχών από Τρίκαλα και Φαρκαδόνα για να μετρήσει επικοινωνιακά η συγκέντρωση.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr αντιδράσεις προκλήθηκαν με το που πήρε τον λόγο ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης, οδηγώντας τον Γραμματέα της ΝΟΕΣ Τρικάλων Χρήστο Κωνσταντό να ζητάει να ηρεμήσει το ακροατήριο. Τον λόγο πήρε και άλλο στέλεχος του νομού λέγοντας ότι «αν συνεχίσουμε έτσι από κόμμα θα γίνουμε φθηνό κρεοπωλείο».

Η κομματική βραδιά ήταν πικρή για στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ίσως πικράθηκαν περισσότερο βιώνοντας τα όσα έγιναν, με την κ. Γεννηματά να κάνει φιλότιμη προσπάθεια να απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και επιστροφής όσων φίλων και ψηφοφόρων έφυγαν πικραμένοι από το κόμμα.

Δείτε στο βίντεο τα αιχμηρά σχόλια που άκουσε η Φώφη Γεννηματά:

Δείτε πώς έχει οδηγηθεί στα αζήτητα το πατρικό του Κώστα Καραμανλή που είναι ρετιρέ στη Φιλοθέη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!