#

Έντονο επεισόδιο Κασιδιάρη-Γεωργιάδη: “Είσαι τρελός, είσαι καραγκιόζης” [video]

Εκτός ορίων επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα σε Ηλία Κασιδιάρη και Άδωνι Γεωργιάδη. Ποιος ο λόγος της σκληρής κόντρας;

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν στη Βουλή ο βουλευτής ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, με εκφράεις όπως «είσαι τρελός και καραγκιόζης».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για συμφωνία αεροπορικών μεταφορών μεταξύ Ελλάδος και Κατάρ, ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής απηύθυνε το λόγο στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής λέγοντας: «Μη διαμαρτύρεστε ότι δεν σας παίζουν τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι με ενημερώνουν ότι σας καλούν και δεν πάτε»/

Από τα έδρανα ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «είναι ψέμμα», προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Ειδικά με εσάς είχαμε ραντεβού σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης και δεν ήρθατε γιατί θέλατε να βγείτε μόνος σας».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τότε εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του βουλευτή της ΝΔ. «Είσαι τρελός», «είσαι καραγκιόζης» φώναζε, προκαλώντας την οργή του προεδρεύοντος Θανάση Νάκου που προσπαθούσε να τον επαναφέρει στην τάξη.

Μετά το επεισόδιο ο βουλευτής επέμενε να πάρει το λόγο για να απαντήσει «επί προσωπικού» όπως είπε, για να λάβει την απάντηση «σιγά μη σας δώσω και το λόγο με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε» και να ξεσπάσει νέος καυγάς με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Νάκο.

Δείτε το βίντεο με το άγριο καυγά που είχαν Κασιδιάρης-Γεωργιάδης:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9NqUWblw4BY

Διαβάστε γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχώρησε έξαλλος από επιτροπή της Βουλής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!