Master Chef 2: ποιοι οι νικητές στον τελικό [φωτο]

Ποιοι είναι οι δύο νικητές που έφτασαν στον τελικό του Master chef 2; Δείτε τη φωτογραφία με τους νικητές στον τελικό.

Το master chef είναι διαγωνισμός μαγειρικής δεν ψηφίζει o κόσμος συνεπώς νικάει κατά βάση ο καλύτερος.

Στο προηγούμενο master chef σύμφωνα με blogs στο διαδίκτυο, ο καλύτερος ήταν ο Μιχάλης ο λόγος που βγήκε ο Άκης είναι επειδή ο πρώτος θα παντρευόταν και θα έμενε εκτός Αθήνας συνεπώς δε θα είχε προοπτικές να προωθηθεί (ο Άκης αποδείχθηκε πολύ καλός μάγειρας και τώρα είναι chef σε ένα πολύ καλό εστιατόριο αλλά εμείς πιστεύαμε τότε ότι ο Μιχάλης είναι καλύτερος.

Αυτό όμως που δεν ήθελε με τίποτα να γίνει το Mega φέτος, έγινε τελικά. Και μπορεί ακόμα να είμαστε στην αρχή υπάρχουν όμως ήδη τα 2 ονόματα που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Master Chef 2.

Ποιοι είναι οι νικητές κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Master Chef 2 σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μεσημεριανής Μελέτης»; Ο Κωστής Καμπάς και ο Μπάμπη Κουντούρης, δυο πρόσωπα που δεν έχουμε δει αρκετά μέχρι στιγμής κατάφεραν να φτάσουν στην τελική ευθεία. master chef 2

Δεν έχουν δημιουργήσει ίτνριγκα στο παιχνίδι Master Chef 2 και καμία απολύτως ένταση.

Στα επόμενα επεισόδια του Master Chef 2 θα ξεδιπλώσουν τη μαγειρική τους ικανότητα, ενώ θα τους γνωρίσουμε καλύτερα. Και οι δυο παίκτες είναι υπέρ των αλμυρών, ενώ ο μπαμπάς του Μπάμπη είναι ζαχαροπλάστης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

39 Σχόλια

  1. ΠΕΙΟΣ ΕΙΠΑΙ ΠΟΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΜΕΝΟ ΟΠΕΙΟΣ ΤΟΠΕ ΡΠΑΒΟΤΟΥ ΑΦΤΟΣ ΜΕΕΙΑ ΖΩΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΣΤΗΣΕΙΣ ΕΓΟ ΠΕΙΣΤΕΒΟ ΠΟΣ ΕΙΚΑΛΙΤΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΗΤΑΝ ΟΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΝΟΛΙΣ ΤΕΛΟΣ ΕΙΘΕΛΕΤΕ ΚΕΙΑΛΑ

  2. Σε συναιχεια του προηγ.μυνηματος.Το γλυκό γη του Αριστοτέλη υπερηχε ολοφάνερα .Μπάμπης Γραμαατικοπουλος Κωστής Μαριάννα Βαλεντίνη : η κλίκα της αηδίας.αυτό μας προκάλεσαν.δε θαθελα να τους ξαναδώ

  3. Αποθέωση του παιχνιδιού το Γλυκό γη. ο κωστης θεώρησε καλύτερο γλυκό της Μαριάννας (σπασμένο) και το αντίστροφο για τη Μαριάννα ενώ του Αριστοτέλη υπρτυ

  4. Ολα αυτά που λέτε δεν είναι λογικά ,αν οι άλλοι ηταν καλύτεροι θα ήταν αυτοί στον τελικό και όχι ο Μπαμπης και ο Κωστής!

  5. n kl aftos p a3ize n paei teliko htan o aleksandros porfiris….ale3andre mu s’agapw!!!!!!!!!<3<3<3<3<3k aftes oi malakies p lete g ton kwsth k ton mpampi dn isxioun ….htan oi kaliteroi paiktes makran!!!!!!!!!!

  6. o aristos itan kaliteros apo olous.telos.oso gia ton mpampi axoneyto kakiasmeno kakomathimeno kai genikos einai poli alazonas kai exi megali idea gia ton eayto tou.kseraste

  7. Αριστοτελης ηθικος νικητης του master chef . Καλο παιδι, μεγαλο ταλεντο, ασχοληθηκε με την μαγειρικη του και τιποτε αλλο. Τον φαγανε οι κριτες. Ειδικα ο ταβερνιαρης ο λαζαρου δεν το πηγαινε και φαινοταν απο την αρχη.Ο δε μπαμπης, που δεν ξερει να μιλησει ,τον ετρεμε απο την αρχη και τον πολεμησε. Μπραβο Αριστοτελη εισαι ο νικητης στην καρδια του κοσμου.Για τον κοσμο εσυ κερδισες.

  8. ο αριστοτελης εφυγε….παντα ανυπομονουσα να δω τη φατσα του την στιγμη που θα αποχωριζει οριστικα απο το μαστερ σεφ. ολοι αυτοι που λενε οτι ο μπαμπης καιο κωστης ειναι κλικαδοροι και αλλες τετοιες βλακιες θα ηθελα πολυυυυ να μου πουν 2 παραδειγματα…..δεν ζηταω πολλα…..αλλα πρεπει να σκεφτειτε πολυ για να βρειτε ωραιες και ικανοποιητικες δικαιολογιες.ο μπαμπης θα κερδισει θελετε δεν θελετε ειναι καλυτερος απο ολους εκει μεσα!!!!!!!!ουτε μια φορα υποψηφιος προς αποχωρηση πολλες φορες νικητης!!!!

  9. Αριστοτελης, Γεραρδος οι καλυτεροι και μαγειρικα και σαν χαρακτηρες! Κωστης γλειωδης τυπος και ο μπαμπης κωλοφαρδος και σιγανοπαπαδια! Εκεινη η βαλεντινα ευτυχως που εφυγε νωρις δεν την αντεχα!!! Κριμα που ειναι αυτοι στον τελικο! ΞΕΝΕΡΩΜΑ!

  10. Σιγουρα το παιχνιδι ειναι στημμενο……κωστης συνεχομενα προτεινομενος και παει τελικο? ποιος τον προωθει? μπαμπης, πιατα χωρις ιδιαιτερο στησιμο,προχειροτητα και στον τελικο?ποιος τον προωθει? Φ Ο Υ Σ Κ Α !!!!!!!

  11. νομιζω ότι τον Μπάμπη και τον Κωστή, τον προωθεί η εκπομπή και οι σεφ. Ετσι τον μεν Μπαμπη τον καθαρίζει μόνιμα απο τις διαδικασίες, τον προωθεί στον τελικό καθαρά, ενω και τον Κωστή, παρότι μίνιμα είναι προτεινόμενος, δεν προλαβαίνει και κάνει κακά πιάτα δεν τον διώχνει και ξαναεπαναλαμβάνει τις διαδικασίες. Τον Σαρημαυρογέννη τον πετάξανε έξω με στεγνό καθάρισμα, δεν του δώσανε δεύτερη ευκαιρία, πιθανόν βλέπανε ότι πήγαινε κατφί για τελικό. Τον Γραμματικόπυλο της ίντριγκας, όταν έτρεμε, του δώσαμε δεύετρη ευκαιρία. Προφανώς ολο το παιχνίδι είναι καθορισμένο και οι σεφ δεν το προστατέψανε.

  12. Το παιζει πολυ εξυπνος ο μπαμπης και γι αυτο να το κοψει γιατι ειναι καριολης και γι αυτονα νηκησει ο κωστης γιατι ειναι πολυ εξυπνος απο τον μπαμπη

  13. παιδια εγω συμπαθω πολυ τον κωστη και τον μπαμπη γιατι το παιζει πολυ εξυπνος και ειναι πολυ μαλακας παντως ο κωστης ευχομαι να κερδησει και οχι ο μπαμπης ο βλακας

  14. Ο σαρρημαυρογενης ειναι ενα πολυ καλο παιδι και βλακες ηταν αυτη που δεν τον συμπαθουσαν η μαριανα ο αριστοτελης και ο γιωργος ο γεραρδος ηταν πολυ καλα παιδια με την βαλεντηνα στεναχωρεθηκα γιατι να φυγει της αξιζε μια θεση στον διαγωνησμο αν και εβριζε.

  15. Παιδια ο μπαμπης θα χασει και ο κωστης θα νηκησει γιατι ο κωστης ειναι ενα πολυ καλο παιδι και ο μπαμπης ενας βλακας που το παιζει εξυπνος

  16. εγω θελω να νηκησει ο κωστης γιατη ειναι πολυ καλο παιδι αλλα ο μπαμπης ειναι μαλακας και το παιζει εξυπνος

  17. Ξενέρωμα!
    Οι αρχηγοί της κλίκας και της ίντριγκας στον τελικό. Διώξανε τον Σαρρημαυρογένη με ψυχολογικό πόλεμο μέσα στο σπίτι, και μας πρήξανε με μελοδραματικό κλαψιάρικο σόου κατά την έξοδο της κακιασμένης Βαλεντίνας.
    Γιατί σε αυτή τη χώρα, ακόμη και στα τηλεπαιχνίδια, να επιπλέουν οι φελοί και τα κωλόπαιδα?
    Τουλάχιστον στο Νο1 ο Πετρετζίκης ήταν καλό παιδί..
    Πάντως απ΄τους δύο ο Μπάμπης είναι σίγουρα το φαβορι.

  18. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ!!!!!!μα είναι δυνατόν αυτοί και όχι οι άλλοι;;;;;
    Μα που πάει αυτή η κοινωνία;;;;ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ!!!!

  19. ο Αριστοτε
    λης,Μπακοπουλος,Καρδαρεις,Γεραρδος,Σαρυμαυρογενης ειναι οι καλυτεροι χαρακτηρες και δεν κριβονται.Θα ηταν κριμα αμα κανεις απο αυτους δεν θα νηκησει.

  20. kai oi dyo saxlofatses kai san prosopikothtes gtp. anti na vgei ena kalo paidi san ton gerardo h san ton megoula ftasame ston teliko me dyo traxanades. ola sthmena karga

  21. εισαστε πολυ μεγαλοι μ….ες,λετε οτι ηταν καλος ο μανωλης και ο κωνσταντινος???ενταξει καλο παιδι ο μανωλης αλλα απο μαγειρικη αστα,ο κωνσταντινος απο την αλλη ολο ιντριγγες προκαλουσε!!!!!!!προσωπικα θελω να φυγει οσο το δυνατον πιο γρηγορα ο αριστοτελης που ειναι κατα την γνωμη μου ο πιο μισητος απο ολους μεσα στο παιχνιδι!!!ειμαι 99% σιγουρη οτι θα βγει ο μπαμπης που ειναι και καλο παιδι και συμπαθητικος και ποτε δεν εχει προκαλεσει ιντριγκες μες στο παιχνιδι και τονιζω το ΠΟΤΕ και επισης στις τελευταιες δυο δοκιμασιες βγηκε ΠΡΩΤΟΣ για αυτο και θα βγει ο μαστερ σεφ 2!καταλαβατε??αα και κατι αλλο οποιοι δεν τους συμπαθουν δειχνουν τον χαρακτηρα τους!!!

  22. Πιστευω οτι υπαρχουν κ καλυτεροι μεσα στο παιχνιδι, αλλα ειναι αναμενομενο ενα τετοιο αποτελεσμα απο την στιγμη που υπαρχει η ψηφοφορια της χαμενης ομαδας στην ομαδικη δοκιμασια.

  23. einai athloioi oi tupoi pisteuw oti to master chef fetos den einai diagwnismos mageirikhs alla intriggas….kai aporrw pragmatika an kai efoswn meinoun autoi oi duo ston teliko poios tha mporesei na ftasei ton akh…sto epipedo pou exei ftasei kai poios tha mporesei na stathei dipla tou…

  24. μπάμπης και κωστής είναι νούμερα και υποκριτές όπως και όλοι η παρέα τους, ευτυχώς άρχισε να σπάει η κλίκα, αλλά για τελικό αυτοί οι δυο ήμαρτον.

  25. telika oi feloi epipleoun.. to master chef einai mikrografia ths koinwnias mas… krima an einai autoi giati uphraxan kai kaluteroi :S

  26. Την Βαλεντίνα εννοούσα προηγουμένως. Τέτοιοι χαρακτήρες καλύτερα να μένουν σπίτια τους. Βλέπουν και έφηβοι, ωραία παραδείγματα προς μίμηση!!!!

  27. Πάμε καλά; Αν είναι αυτοί στον τελικό δεν το ξαναβλέπω. Ο Μπάμπης ειδικά ο αρχηγός της ίντριγκας και είρωνας. Ευτυχώς που έφυγε το άλλο μαϊμούνι προχθές που πλάνταξε στο κλάμα, δεν φτάνει την ένταση που είχε δημιουργήσει. Ελπίζω να είναι φήμες, ο Μπάμπης δεν ξέρω τι μάγειρας είναι, αλλά όλο προβλήματα δημιουργεί και εντάσεις.

  28. για μα καταλαβω..αυτο ειναι διαγωνισμος μαγειρικης η ικανοτητας σε κλικες???????Αυτοι οι δυο ???ασχρο!!!!!!!Σταματαω να το βλεπω ΑΜΕΣΑ

  29. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ.

  30. Χα χα χα πείτε μας οτι ο σαρημαυρογεννης είναι και καλό παιδί!!!! Οτι δεν δημιουργεί εντασεις αναμεσα στους συμπαιχτες του!! Πειτε μας οτι δεν σπερνει το φθονο και οτι τυχαία δεν τον συμπαθει κανεις εκει μεσα !!! Χαχα επισης ενας καλος chef κρινεται και απο το κλιμα που δημιουργει σε μια κουζινα! Στοιχειο σημαντικο για τον επιχειρηματια που θα τον προσλάβει, περα απο τις τυπικες μαγειρικες ικανοτητες που θα πρεπει να διαθετει!!! Και ελατε τωρα να με πεισετε οτι πληρη αυτα ο κωνσταντινος!! Ειστε αστειοι που τα βλεπετε τοσο μονοπλευρα, γατακια!!!!

  31. Ελπίζω μόνο να είναι φήμες. Δεν μπορώ να φανταστώ να μείνει έξω ο σαρρημαυρογένης που είναι κλάσεις ανώτερος αυτών των κλικαδόρων.

  32. καλα ρε παιδια τι λεμε τωρα???? παμε καλα??? αξιζαν αυτοι οι 2 να ειναι στον τελικο και οχι, πχ ο μανωλης, ο κωνσταντινος κλπ???? εχω παθει σοκ πραγματικα και ελπιζω αυτα να ειναι ΜΟΝΟ ΦΗΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  33. Δεν έχουν δημιουργήσει ίτνριγκα στο παιχνίδι Master Chef 2 και καμία απολύτως ένταση.Παμε καλά;Φανταζομαι πως φτάσανε στον τελικό.Διώχνοντας τους καλούς πχ Κων/νο …

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines