Ποιες επιχειρήσεις δίνουν αυξήσεις στους εργαζόμενους

Ποιες επιχειρήσεις δίνουν αυξήσεις στους εργαζόμενους τους ενώ οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν μειώσεις μισθών;

Την ώρα που οι περισσότερες βιομηχανίες στη χώρα ταλανίζονται από έλλειψη αντικειμένου και οι εργαζόμενοι ταλαιπωρούνται από μειώσεις μισθών, διακοπή επιδομάτων και εκ περιτροπής εργασία, υπάρχουν ακόμα ελληνικές επιχειρήσεις που αποτελούν τρανή εξαίρεση και φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση, για εργασιακή ειρήνη μεταξύ διοικήσεων και εργαζομένων.

Μια από αυτές τις επιχειρήσεις είναι η ΜΕΤΚΑ, η οποία μάλιστα πριν από λίγους μήνες και μετά από αίτημα των εργαζομένων για αύξηση 2% στους μισθούς τους, έκανε δεκτό το αίτημα, αναγνωρίζοντας την υπευθυνότητα και την επιμέλεια των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα με την αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων η επχείρηση ΜΕΤΚΑ προχωρεί κανονικά και χωρίς καθυστερήσεις στην αποπληρωμή όλων των επιδομάτων, όπως τα μπόνους παραγωγικότητας, ενώ συνεχίζει κανονικά και καταβάλει ακόμα και χρηματικούς επαίνους στα παιδιά των εργαζομένων που αριστεύουν.

Από την Διοίκηση, μάλιστα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για επιπλέον αύξηση μέσα στο 2013.

Την ίδια στιγμή καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ ενημέρωσε τους υπαλλήλους της ότι θα προχωρήσει σε μονοψήφια αύξηση του μισθού τους. Σύμφωνα με πηγές, η αύξηση αυτή θα κινηθεί μεταξύ 2%-3%.

Στο δρόμο των αυξήσεων κινείται και μια πολυεθνική επιχείρηση, σύμφωνα με δηλώσεις τους ίδιου του Διευθύνοντα Συμβούλου της. Ο λόγος για την επιχείρηση Κraft Foods Hellas, που αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση 1%-2%.

Δείτε ποιες είναι οι εταιρίες που δεν πληρώνουν μισθό στους εργαζομένους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!