#

Όταν ο Τσάβες φίλησε στο στόμα τον Ομπάμα [φωτο, video]

Ποιους διάσημους να φιλιούνται στο στόμα απεικονίζουν φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο; Πώς δείχνει τον Ούγκο Τσάβες με τον Μπαράκ Ομπάμα; Δείτε το βίντεο.

Οι φωτογραφίες κατέκλυσαν τον κόσμο του Διαδικτύου και η είδηση έγινε το πρώτο θέμα σε πολλά ειδησεογραφικά site, ξένα και ελληνικά. Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ φιλιέται στο στόμα με τον ιμάμη του Αλ ‘Αζχαρ στο Κάιρο, η Άνγκελα Μέρκελ ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Μπαράκ Ομπάμα φιλά στο στόμα τον Ούγκο Τσάβες.

Φυσικά, όλα αποτελούσαν προϊόν φωτομοντάζ για τη διαφημιστική καμπάνια της Benetton με τον τίτλο «Unhate», το 2011.

ougko-tsaves-barak-obamaΔύο χρόνια μετά, το προκλητικό διαφημιστικό, που ξεσήκωσε αντιδράσεις σε πολιτικό και κοινωνικό προσκήνιο, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με το θάνατο του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, και τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την ασθένειά του.

Εν τω μεταξύ, οι Ηνωμένες Πολιτείες απέρριψαν σήμερα τις κατηγορίες για συνωμοσία εναντίον της Βενεζουέλας, τονίζοντας πως είναι «παράλογο» να ευθύνεται η Ουάσινγκτον για τον καρκίνο του προέδρου Τσάβες.

«Το να ισχυριστεί κανείς ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στην ασθένεια του προέδρου Τσάβες είναι παράλογο και απορρίπτουμε αυτές τις κατηγορίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Πάτρικ Βέντρελ.

«Οι ΗΠΑ σπέρνουν καρκίνο στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής», είχε δηλώσει το Δεκέμβριο του 2011 μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση ότι η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ Κίρσνερ πάσχει από καρκίνο, ο Ούγκο Τσάβες υποστηρίζοντας πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία με την οποία προκαλούν την επάρατη νόσο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής.

Δείτε το βίντεο με τον Ούγκο Τσάβες να φιλά τον Μπαράκ Ομπάμα:

Διαβάστε πότε ο Ούγκο Τσάβες κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι σπέρνουν τον θάνατο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!