Πανελίστρια: η μεγαλομανία, μαστροπεία. Αποκαλύψεις

Ποιες είναι οι πληροφορίες για την προσωπική ζωή της πανελίστριας μαστροπού που συνελήφθη στη Βουλγαρία; Διαβάστε ποια ήταν η πανελίστρια.

Η πανελίστρια για την οποία γίνεται λόγος ζούσε για μεγάλο διάστημα στην Αθήνα. Όμως οι υποχρεώσεις οι λίγες δουλειές και τα προβλήματα την υποχρέωσαν να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Την πατρίδα της. Τη Θεσσαλονίκη. Όσο ήταν στην Αθήνα η πανελίστρια είχε «βγάλει» γούστα σε σκάφη εφοπλιστών με παρέες αθλητών. Το χαρακτηριστικό της; Ξανθιά με ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ.

Η επιστροφή στην γειτονιά της έκοψε τα φτερά. Και βεβαίως το εισερχόμενο από τις παρέες χρήμα. Βλέπετε στη Θεσσαλονίκη όλα μαθαίνονται. Η πανελίστρια υποχρεώθηκε να μαζευτεί, ν΄αλλάξει καριέρα και από μοντέλο ν΄ασχοληθεί με την ψευτοδημοσιογραφία και να ερωτευτεί, ακολουθώντας μια normal ζωή.

Όμως η αρρώστια της με το χρήμα και η μεγαλομανία την οδήγησαν και πάλι στα γούστα. Γούστα που γεννήθηκαν από ένα ταξίδι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο. Εκεί που οι περισσότερες και καλά δυνατές παρέες της πόλης σκάνε τα Σαββατοκύριακα. Βλέπετε τα εγχώρια βουνά είναι ακριβά. Τόσο τα καταλύματα αλλά και οι βίζιτες.

Η πανελίστρια, μαστροπός είδε την αγορά και τις προοπτικές της δημιούργησε κύκλο και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο ανέβαινε για «Σκι» και για «χαρτί».

Διαβάστε ποια είναι τα νέα στοιχεία της πασίγνωστης πανελίστριας που συνελήφθη για μαστροπεία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.