Τόμας Πρωτόπαπας: κρίσιμες ώρες για τον ηθοποιό

Ποιες είναι οι κρίσιμες ώρες για τον ηθοποιό Τόμας Πρωτόπαπα; Τι περιμένουν οι γιατροί από τον δυνατό Τόμας Πρωτόπαπα;

Ιδιαιτέρως κρίσιμη χαρακτηρίζεται η Παρασκευή για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα, καθώς μετά από τη νέα φαρμακευτική αγωγή στην οποία υποβάλλεται από την Τετάρτη, οι γιατροί περιμένουν ο εγκέφαλος του να αντιδράσει.

Οι γιατροί περιμένουν ο εγκέφαλος του Τόμας Πρωτόπαπα να δώσει κάποιο σήμα, μέσω της νέας φαρμακευτικής αγωγής που του έχουν χορηγήσει ενώ ο 25χρονος ηθοποιός δίνει τη δική του μάχη για να επανέλθει στη ζωή και στα αγαπημένα του πρόσωπα, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό, την ώρα που οδηγούσε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο με προορισμό τα studio ΚΑΠΑ, όπου είχε προγραμματισμένο γύρισμα για την νέα εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook».

Οι θεράποντες ιατροί του ΚΑΤ, που είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα, είχαν αποφασίσει να τον αποσυνδέσουν σήμερα από τα μηχανήματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, επειδή ο οργανισμός του δεν είναι έτοιμος.

Η εγκεφαλική του πίεση έπεσε από το 80 στο 37, αλλά το φυσιολογικό είναι 20.

Η τρίτη θεραπευτική αγωγή στην οποία υπεβλήθη ο 25χρονος δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Οι γιατροί χαρακτήρισαν την περίπτωση του Τόμας Πρωτόπαπα ως σπάνια και πως συναντάται 1 στις 15 περιπτώσεις παγκοσμίως.

Την ίδια στιγμή, οι συγγενείς του Τόμας Πρωτόπαπα πιέζουν καθημερινά ώστε να εκδίδεται ιατρικό ανακοινωθέν, αλλά οι γιατροί αρνούνται λέγοντας πως δεν υπάρχει κάτι νεώτερο, που να το δικαιολογεί.

Διαβάστε τι δήλωσε ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπας όταν είδε το βίντεο με το ατύχημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.